Home / Slider / Vezi cu cât au crescut încasările la Administrația Finanțelor, anul trecut

Vezi cu cât au crescut încasările la Administrația Finanțelor, anul trecut

Distribuie

 

Încasările realizate anul trecut, la nivelul județului Mureș, de către Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Mureș  au fost cu peste 290 mii lei mai mari decât sumele stabilite în programul încasări, potrivit informațiilor furnizate de Felicia Pop, șef administrație, (AJFP) Mureș , în cadrul ședinței Colegiului Prefectural din ziua de miercuri, 25 mai. Obiectivul principal al Administrației fiscale îl constituie colectarea veniturilor bugetului general consolidat al statului, anul trecut fiind înregistrate venituri bugetare în cuantum total de 2.314.426, 97 mii lei, o creștere comparativ cu anul precedent, atât pe fiecare buget, buget de stat, al asigurărilor sociale de stat, asigurărilor sociale de sănătate, asigurărilor de șomaj, cât și pe total buget general consolidat.

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor care au înregistrat dificultăți financiare, anul trecut, la nivelul AJFP Mureș au fost acordate un număr de 137 de eșalonări la plată, pentru obligații restante în sumă de 23.183 mii lei. Îmbunătățirea serviciilor acordate cotribuabililor prin structurile de asistență și intensificarea acțiunilor de executare silită, au avut ca efect, creșetrea gradului de conformare la plată și a gradului de depunere voluntară a declarațiilor fiscale. ”În ceea ce privește Inspecția fiscală, acțiunile de control desfășurate anul trecut au avut drept scop atragerea de sume suplimentare la bugetul consolidat al statului, diminuarea pierderii fiscale, concomitent cu asigurarea unei rate crescute de colecatre a sumelor stabilite, prin instituirea de măsuri asiguratorii în toate cazurile prevăzute de lege” a declarat Felicia Pop, șef administrație, (AJFP) Mureș.

Anul trecut, organigrama aprobată de coordonatorul principal de credite AJFP Mureș cuprindea un număr de 451 de posturi, respectiv o structură formată din 441 de funcționari publici și 10 personal contractual, din care 51 funcții de conducere.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bernadette Szocs, început fulminant la WTT Champions Incheon 2024

Distribuie Mureșeanca Bernadette Szocs a avut un început fulminant la WTT Champions Incheon 2024. Potrivit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.