Share

Home / Slider / Nu rata întâlnirea cu omul de afaceri Marc Richard Steib

Nu rata întâlnirea cu omul de afaceri Marc Richard Steib

 

Fii prezent la cel mai de amploare work-shop despre importanța educației și înțelegerea conceptului diversității și a necesității de comunicare cu ceilalți. Evenimentul va avea loc vineri, 27 mai, de la ora 10.00, la Platoul Cornești. Modele de succes în carieră, cei doi moderatori, psihologul Sandra O’Connor, președintele Asociației Outreach și Marc Richard Steib, Senior advisor Festo Didactic, inițiatorul proiectului local ”Coach Factory”, vor aborda subiecte de dezvoltare personală și profesională, importanța de a învăța limbi străine, comunicare interpersonală, faptul că orice succes are un anumit cost, cum să ne alegem cariera, cum să ne conturăm proiectele de viitor

Abordarea este non-formală, interactivă, dinamică și distractivă, implicând toți participanții în manieră egală, elevi, tineri și adulți. Activitatea dă posibilitatea participanților de a accesa propriile resurse emoționale și intelectuale, de a iși identifica motivațiile interne și a le fructifica. Orice problemă, are o soluție, iar participanții vor identifica soluțiile proprii, si resursele proprii prin care pot accesa aceste soluții.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduş: Activitate întreruptă la Fizioterapie

Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș continuă un program de îmbunătățire a condițiilor de muncă …

Share
Share