Conferință internațională cu tema „Medicina și științele interdisciplinare în secolul XXI” Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 986 Vizualizări

Conferință internațională cu tema „Medicina și științele interdisciplinare în secolul XXI”

Lectori și specialiști din țară și din străinătate participă la prima conferință științifică „Medicina și științele interdisciplinare în secolul XXI”, care se desfășoară, în perioada 26-28 mai, la Târgu-Mureș. Conferința se adresează tinerilor medici și doctoranzilor, fiind un bun prilej pentru aceștia de a-și publica lucrările științifice.
Manifestarea științifică este organizată de Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, Clinica de Radiologie și Imagistică Medicală, sub egida Academiei de Științe Medicale din România și este creditată cu 14 puncte EMC. Printre lectorii prezenți la această manifestare se numără prof. dr. John Ionescu, din Germania, prof. dr. Alexandru Ioan Ciurea, de la UMF București, și dr. Mihai Radu, președinte WIRA (Unitatea de Cercetare Științifică) București.
Președintele conferinței, prof. dr. Mircea Buruian, a precizat că această conferință s-a organizat plecând de la ideea că la ora actuală medicina se dezvoltă datorită intercooperării cu alte domenii științifice. „Îmi revine deosebita plăcere de a vă invita să participați la conferința științifică cu participare internațională „Medicina și științele interdisciplinare în secolul XXI”, organizată sub Înaltul Patronaj al Academiei de Științe Medicale din România. După cum bine știm, medicina, împreună cu celalalte științe (fizica, ingineria, informatica, chimia, biochimia, bioenergia etc.), contribuie la îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate a omului. Conceptul conferinței este unul modern, deoarece am pornit de la ideea că la ora actuală medicina se dezvoltă datorită intercooperării cu alte domenii științifice”, a precizat prof. dr. Mircea Buruian.
Programul conferinței de la Târgu-Mureș cuprinde o serie de cursuri preconferință și sesiuni științifice. Ceremonia de deschidere a evenimentului are loc mâine, 27 mai, la ora 09.00, la Hotelul President din Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE