Horoscop 26 mai Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 605 Vizualizări

Horoscop 26 mai

 

Berbec

Nu pleca urechea la criticile rautacioase ale celor din jur, pentru ca ei nu au cum sa-ti inteleaga planurile. Important e sa crezi tu cu tarie in ele si sa nu te lasi oprit din elan de astfel de oameni pusi mereu pe comentarii malitioase. Unii nu fac altceva decat sa taie aripile celor care au curaj sa viseze, de aceea trebuie sa te inarmezi cu mult curaj si optimism, pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt in stare de nimic altceva decat sa strice visele altora.

Taur

Iubirea e sursa ta de emotii maxime, dar e greu de spus daca e vorba de bucurie sau de tristete, de parca ai parte de ambele fete ale monedei din acelasi loc. Persoana iubita te face si cel mai fericit, dar si cel mai nesigur, pentru ca astepti ceva de la ea si nu mai vine. O vorba anume, un raspuns necesar, o decizie capitala, dar ea tace si te tine ca pe jar in asteptare. Ar fi bine sa-ti iei inima in dinti si sa declansezi tu o discutie sincera, cu cartile pe masa, pentru ca starea aceasta incerta te doboara! Intreaba pe sleau si accepta raspunsul oricare ar fi.

Gemeni

Schimbul de cuvinte dulci, de declaratii de dragoste si de semnale de prietenie si simpatie e la cote maxime acum. Il simti pe cel drag pe aceeasi lungime de unda si iti raspunde cu aceeasi moneda la incercarile tale de apropiere. Seductia este si ea favorizata, deci sa nu te miri ca, in mediul in care ajungi azi, descoperi priviri admirative indreptate spre tine. Si tu ai putea cuceri usor pe oricine, dar si altii au asupra ta un efect covarsitor, incat termini ziua indragostit.

Rac

Ai mare grija la decizia pe care esti gata sa o iei astazi, deoarece desi, pentru tine, ar putea avea conotatii pozitive, pentru altul poate genera o criza. Cantareste atent avantajele si dezavantajele, fara a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci pune-te un pic si in pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urma alegerilor facute. Esti tentat sa apelezi la razbunari, la gesturi agresive impotriva celor pe care nu ii agreezi, din dorinta de a demonstra ca esti mai puternic.

Leu

Visezi frumos, de parca te-ai indragostit de cineva si deja speri o relatie de viitor impreuna. E posibil ca visul sa ti se implineasca, deoarece te afli intr-o zona norocoasa din punct de vedere sentimental. Daca iti place de cineva anume, daca ti se face curte si nu stii daca sa-i accepti avansurile sau nu, azi inima iti va spune mult mai clar ce e bine pentru tine. Iubeste si lasa-te iubit, pentru ca momentul este perfect pentru o poveste de iubire impartasita si implinita!

Fecioara

Nu sta acasa intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai bune lucruri se petrec in afara propriului camin. Ia legatura cu cat mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile tie, pentru ca vestile vor veni in cantitati uriase, iar dintre ele vei afla si informatii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale in desfasurare! Mai mult, azi poti cunoaste un om care va juca un rol cheie in multe dintre evenimentele importante din perioada urmatoare, deci iesi in lume, discuta, da telefoane, relationeaza, pentru ca suna bine!

Balanta

Traiesti din amintiri frumoase, pentru ca ai trecut mai demult printr-un moment superb din care inca iti extragi energia de acum. A fost frumos, ca un vis implinit, dar nu poti ramane ancorat pentru totdeauna intr-un moment de succes din trecut, deoarece si prezentul are multe de oferit. Rupe-te de ceea ce a fost odinioara si ia dupa tine bucuria acelui moment, fara sa te raportezi in permanenta la reusita de atunci. Ce a fost a fost, gata, acum conteaza ce faci in prezent!

Scorpion

Azi ai o sansa cu totul speciala de a te remarca, de a atrage toate privirile asupra ta, pentru ca esti, de departe, cel mai bun intr-o confruntare. Increderea deplina care ti se citeste pe chip te ajuta sa iesi in evidenta si astfel toata lumea sa-ti remarce suprematia si calitatile. Lumea va vorbi despre tine azi in termeni elogiosi, semn ca ti se recunoaste valoarea si unicitatea intr-un anumit domeniu, ca atare fa un pas in fata si arata lumii mai clar la ce esti tu cel mai bun. Orice examen, orice confruntare de forte, orice comparatie cu restul lumii te aseaza pe tine in prim plan, pentru ca meriti toate laudele prin ceea ce reprezinti. Ai motive sa fii mandru de tine!

Sagetator

Prezenta prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tau, deoarece nu ai timp sa te gandesti la ale tale datorita veseliei si galagiei create de ei. Implica-te in buna dispozitie din jurul tau, pentru ca iti vei reincarca bateriile si nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanta, de totala detasare, in care sa-ti aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, usoare ale vietii. Ce atata incrancenare, obsedat de tot felul de probleme? Arata ca reusesti sa te rupi de orice si sa te simti bine alaturi de cei care te invita la joaca sau la aventura.

Capricorn

Stai bine din punct de vedere financiar, chiar daca ai fi tentat sa spui ca nu, dar fa o comparatie simpla cu ce aveai acum o luna sau cu ce are cineva din preajma ta si ai sa vezi diferenta in avantajul tau. Nu te crampona de banale lipsuri sau datorii, de care oricum nu vei scapa niciodata, ci descopera ce ai in plus, nu ce ai in minus. Comparativ cu alte vremuri, situatia materiala de acum e cu un pas mai sus si ai mai multe motive sa fii multumit decat nemultumit. Simte-te bine in pielea ta cu ce ai la dispozitie, pentru ca tot e ceva decat deloc. Vezi jumatatea plina a paharului.

Varsator

Pleci la drum cu sufletul coplesit de emotii, ori pentru ca iti iei ramas bun de la un loc si lasi in urma ceva ce ti-a oferit bucurie o perioada, ori pentru ca la destinatie te asteapta ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat fata de ceea ce parasesti, dar si fata de ceea ce urmeaza sa intalnesti, si cu un dram de nesiguranta, pentru ca nu esti foarte sigur ce te asteapta pe parcurs. Vestile care sosesc din acel loc au rolul de a-ti mari starea de emotivitate, incat stai ca pe ghimpi tot drumul.

Pesti

Din dialog se nasc cele mai inteligente idei, ca atare mai cere pareri si de la altii despre problema care te preocupa. Chiar daca primesti opinii complet diferite de ale tale, nu trebuie sa le respingi ci sa incerci sa iei din tot ce afli informatiile care iti sunt utile. Primesti un telefon sau ai o conversatie fata in fata cu o persoana a carei experienta superioara o recunosti si stai cu sufletul la gura in asteptarea unui raspuns sau a unei pareri menite sa clarifice situatia in care te afli.

Horoscop 26 mai 2016 oferit de Acvaria.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE