Share

Home / Reviste / Ibanesti / Luptă în trei pentru Primăria Ibănești

Luptă în trei pentru Primăria Ibănești

Una dintre cele mai mari comune din județ este Ibănești, pentru funcția de primar intrând în competiție trei candidați la alegerile din 5 iunie. Alături de actualul primar în funcție, Vasile Dumitru Dan din partea PSD, în competiție au intrat și doi tineri, liberalul Florin Matei și Cosmin Bloj din partea PMP.

Florin Matei (PNL) : ”Am decis să pun umărul la dezvoltarea comunei”

1 Florin MateiNăscut în Ibănești, școlit la Târgu Mureș, în domeniul matematicii, Florin Matei a intrat în lupta pentru primăria comunei Ibănești dornic să aducă o schimbare în bine a comunei. ”Din suflet pentru Ibănești împreună cu echipa mea și cu sprijinul locuitorilor comunei vrem să contribuim la dezvoltarea comunei. Ghidat de semnificația proverbului ”Trebuie să fii schimbarea pe care dorești să o vezi în lume ”, și încurajat de oameni care cred în mine, am decis să pun umărul la dezvoltarea comunei noastre, în semn de recunoștință pentru toate lucrurile bune pe care le-am primit de la această comunitate. Cred într-o societate mai bună și în oameni valoroși pe care îi are România și sunt sigur că împreună putem să facem lucru mărețe păstrându-ne integritatea”, a precizat Florin Matei, candidatul PNL la Primăria Ibănești.

Lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Ibănești

Florin Matei

Alina-Elena Todoran

Mircea Alin Cristian Todoran

Olimpiu Dan Gheorghe

Adrian Boier

Claudiu Dan

Ioan Petru Dan

Ionuț-Petru Muntean

Ionela Anton

Vasile Todoran

Anamaria Suceava

Cosmin Gliga

Alin-Vasile Anton

Gheorghe Petra

Laura Todoran

Dumitru Damian

Marcel Ciurba

Cosmin Bloj (PMP): ”Dorim o transparență totală în proiecte și lucrări publice”

2 Cosmin BlojÎn lupta pentru funcția de primar a comunei Ibănești se numără și candidatul PMP Cosmin Bloj, având în spate o echipă tânără alături de care speră să pună umărul la redresarea comunei. Am decis să intru în această campanie pentru alegererile din 5 iunie, PMP fiind singurul partid care a promovat cu adevărat tinerii și persoane care nu au mai făcut politică până acum. Printre problemele importante existente la nivelul comuna Ibănești se numără lipsa transparenței în proiectele și lucrările publice, atribuirile directe la lucrările publice care au dus la lipsa calității acestora. De aceea ne dorim, lucru reliefat și în programul nostru o transparență totală în proiecte și lucrării publice și totodată licitații deschise”, a precizat Cosmin Bloj, candidatul PPM pentru funcția de primar al comunei Ibănești.

Lista candidaților PMP pentru Consiliul Local Ibănești

Cosmin Bloj

Niculaie Dan

Dorin Eugen Chirteș

Ioan-Zaharie Murar

Victoria Todoran

Vasile Gliga

Marius Cristea

Florin Marcel Cizmaș

Elena Rodica Todoran

Marius Muntean

Florin-Marian Dan

Cristian -Vasile Gliga

Irimie Gliga

Ioan Daniel Gliga

Adina-Ancuța Tinca

Tudor-Vasile Michi

Silvia Ursachi

Vasile DumitruDan (PSD) ; ”Eu fac ceea ce promit”

3 Dan Vasile DumitruActualul primar, Vasile Dumitru Dan vrea să recâștige un nou mandat de primar, programul său cu sloganul: „Experiență și maturitate în slujba Ibăneștiului”. ”Cunosc problemele comunei noastre, înțeleg necazurile oamenilor de aici și îmi pun maturitatea, priceperea și înțelepciunea în slujba lor. Știu că ibăștenii nu sunt oameni comozi, cu greu le ajungi la suflet și judecă bine lucrurile înainte de a lua o hotărâre. Și mai știu că e greu cu locurile de muncă, cu prețul lemnului și cu subvențiile pentru pășuni. Le cunosc doleanțele, sunt și ale mele. Le am notate pe toate și promit că le voi îndeplinii. Le voi face, pentru că eu fac ceea ce promit”, a precizat Vasile Dumitru Dan, propunerea PSD pentru funcția de primar al comunei Ibănești.

Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Ibănești

Vasile Dumitru Dan

Marius Cristian Gliga

Zamfir Petra

Ioan Dan

Olimpiu Gliga

Petru Todoran

Ionel Dumitru Todoran

Ștefan Ciorăneanu

Emilia Chirteș

Vasile Dumitru Gliga

Teodor Nicușor Chirteș

Narcis Dumitru Petcu

Dumitru Todoran

Dumitru Gliga

Sebastian Irimie Fărcaș

Traian Frandeș

Florin Petra

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ADN, candidat-surpriză la Primăria municipiului Târgu-Mureș!

Coordonatorul politic al Alternativei Demnității Naționale (ADN), Cătălin Ivan, a anunțat vineri, 7 februarie, într-o …

Share
Share