Monografie economico-militară pentru Judeţul Mureş Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 557 Vizualizări

Monografie economico-militară pentru Judeţul Mureş

111Judeţul Mureş va avea o Monografie economico-militară pentru perioada 2016-2019, document întocmit de Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale – Compartimentul Judeţean pentru Probleme Speciale Mureş şi aprobat în şedinţa Consiliului Judeţean Mureş de joi, 26 mai.

Document clasificat ca „secret de serviciu”

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, conform prevederilor articolului 47, litera (f) din Legea 477/2003 privind pregătirea economiei naţionale şi a teritoriului pentru apărare, republicată, precum şi cele ale articolului 2 din Hotărârea Guvernului nr. 1174/2011 pentru aprobarea Instrucţiunilor privind întocmirea şi actualizarea monografiei economico-militare a judeţului, respectiv a municipiului Bucureşti, consiliile judeţene cu sprijinul structurilor teritoriale pentru probleme speciale, întocmesc, actualizează şi pun la dispoziţia centrelor militare judeţene monografa economico-militară a judeţului. „Această monografie se elaborează pe o perioadă de patru ani şi se actualizează anual în primul semestru”, a precizat Ciprian Dobre.

Monografia economico-militară a Judeţului Mureş pentru perioada 2012 – 2015 a fost aprobată printr-o hotărâre a Consiliului Judeţean Mureş din 29 noiembrie 2012 care a fost actualizată anual, ultima actualizare datând din 18 iunie 2015. „Fiind un document clasificat ca „secret de serviciu”, personalul implicat în realizarea şi avizarea monografiei trebuie să fie autorizat pentru acces la informaţii clasificate, potrivit dispoziţiilor Legii nr. 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate cu modificările şi completările ulterioare, ale Hotărârii Guvernului nr. 585/2002 pentru aprobarea Standardelor naţionale de protecţie a informaţiilor clasificate în România cu modificările ulterioare, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr. 781/2002 privind protecţia informaţiilor secrete de serviciu”, a subliniat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE