SkirtBike™ revine la Tîrgu Mureș. Doamnele pedalează în 12 iunie Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2059 Vizualizări

SkirtBike™ revine la Tîrgu Mureș. Doamnele pedalează în 12 iunie

skirtbike

Poți să îți dai seama cât de prietenos este un oraș față de mersul pe bicicletă după numărul de femei care merg pe bicicletă. Într-un oraș în care mersul pe bicicletă nu este întotdeauna o fericire, SkirtBike™ urmărește să sărbătorească libertatea și puterea pe care mersul pe bicicletă le conferă femeilor, iar celor care nu merg de obicei cu bicicleta să le trezească interesul. Într-un oraș cum e Tîrgu-Mureșul, neadaptat mersului pe bicicletă, SkirtBike speră să trezească în publicul tânăr dar și matur feminin dorința de a transforma orice deplasare într-o plimbare cu bicicleta, nu oricum, ci cu stil, cu voie bună, cu fustițe sau rochițe, flori și culori vesele. SkirtBike e un eveniment care militează pentru mersul pe bicicletă în orice circumstanțe, la birou, la întâlnire sau doar la plimbare.
Iată că a trecut un an de la prima ediție de SkirtBike™ în orașul nostru și lucrurile se mișcă încet dar în direcția bună. Succesul neașteptat al primului marș al biciclistelor ne-a surprins și pe noi, organizatorii Skirtbike Mureș. Sperăm ca această ediție să adune și mai multe femei, bicicliste și să avem parte de un eveniment reușit, cu o atmosferă atractivă, multe fustițe și flori colorate și, mai ales, zâmbete de toate vârstele!
În plus față de anul trecut avem mai multă dinamică, având activități propuse și de Academia Velo și mai multe cadouri surpriză de la sponsorii noștri locali și naționali.
Ne vom întâlni în 12 iunie, de la ora 14:30, în Piațeta cetății (Atenție, nu în cetate, în cetate intrarea cu biciclete este interzisă!)

Programul evenimentului
Ora 14:30 / distribuirea numerelor de înregistrare participantelor, înscrierea la marș cu prezentarea traseului și a „distincțiilor” ce se vor acorda la finalul marșului
Ora 16:00 / marșul biciclistelor
Traseul: Piațeta Cetății – Bulevardul Cetății – Strada Avram Iancu – P-ța Petőfi Sandor – P-ța Trandafirilor – B-dul 1 Decembrie 1918 – B-dul Pandurilor – str. Secerei – B-dul 1 Decembrie 1918 – str. Ștefan cel Mare – str. Borsos Tamás – str. Crizantemelor – str. Alexandru Papiu Ilarian – str. Nicolae Iorga – Bulevardul Cetății – Piațeta Cetății
Ora 17:00 AcademiaVelo
Ora 17:30 Cycle Chic
Ora 18:00 Tombola
Toate participantele turului SkirtBike vor fi înscrise online/la fața locului la tombolă, în plus vor avea parte de diverse surprize pentru cele mai originale idei de ținută-fustiță sau rochiță, de accesorii și decoruri de biciclete. Detalii pe pagina facebook SkirtBike Mures.
Să le arătăm că și Tîrgu-Mureșul pedalează!
Parteneri organizatori: MureșOnBike, AcademiaVelo
Sponsori naționali: Pegas, Melon Helmets, Aqua Carpatica.
Sponsori: mănuși Hungant, RAUS, Magazin Naturist Vitamix, Oracler, Lornion, Pensiunea Corunca, Restaurant Simple, Farmassi, Butcher Kitchen Bistro, Neuzer, Salon Refresh, Dharma Yoga, Donuts

Ce este SkirtBike? SkirtBike este o promenadă pe străzile orașului, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă.
În 2016, acest marș pe două roti, intitulat SkirtBike, se va desfășura în capitală și în alte 14 orașe ale țării (Iași, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Constanța, Brașov, Deva, Baia Mare, Arad, Oradea, Alba Iulia, Suceava, Bacău, Galați). Scopul acestui eveniment urban este promovarea mersului pe bicicletă ca formă de cultură urbană, mijloc de exprimare a feminităţii și a libertăţii în aer liber; dincolo de rolul său de instrument de loisir, sport și chiar „aparat” de recuperare fizică, bicicleta este un mijloc de transport-neinvaziv și sustenabil; eficienţa sa stă în rapiditatea realizării traseelor șicanate și spaţiul redus pe care îl utilizează fără niciun fel de poluare a mediului înconjurător.
Marșul pe bicicletă poate fi, de asemenea, asimilat cu un eveniment de etalare a personalității vestimentare a reprezentantelor sexului frumos și de exprimare liberă. Fetele-femeile sunt invitate să participe în fuste și ținute cât mai cochete și adecvate sezonului împreună cu bicicletele accesorizate.
Foto: facebook SkirtBike Mures

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE