Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 150 Vizualizări

 

Horoscop 27 mai 2016, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasa. O sa ne ocupam si de noi, si de cei dragi si o sa ne-ncarcam frumos, sufleteste, o sa ne putem bucura de viata pe care ne-o oferim.

Vibratia zilei este 9 si o sa vedem in perspectiva ce-ar trebui sa facem cu viata noastra.

Horoscop 2016 GEMENI – E momentul sa fiti ceva mai intelegatori cu partenerul de viata, c-a devenit mult mai sensibil, vulnerabil. Apar niste probleme de serviciu pe care va trebui sa le gestionati – ca lumea, sa puteti incepe proiecte noi, care sa v-aduca bani si aprecieri din partea sefilor.

Horoscop 2016 RAC – Poate alegeti o destinatie de vacanta, sa va relaxati, sa faca altcineva treaba, sa pregateasca masa in locul vostru. Ar avea de unde sa va intre niste bani, dar e bine sa-i cereti datornicilor, sa n-asteptati pana cand or sa catadicseasca dumnealor, c-aveti si voi nevoile voastre.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa mai aveti ceva de-mpartit cu un fost partener de viata si cine stie daca nu o sa si continuati relatia. Un proiect incepe sa prinda contur si-aveti timp pana luni sa puneti pe hartie tot ce-aveti nevoie ca sa va reuseasca la nivelul la care visati.

Horoscop 2016 FECIOARA – O problema de sanatate revine si trebuie mers la doctor, sa va dea cel mai bun remediu ca sa va puneti pe picioare. O sa mai faceti un pas spre finalizarea unui act de proprietate, sa fiti cu totul in regula, sa va si mutati sau poate vreti sa luati o masina.

Horoscop 2016 BALANTA – Ati putea pleca de azi intr-o vizita la rude si sa va-ntoarceti maine sau chiar poimaine daca n-aveti treburi pe-acasa. Un drum la banca si ati putea lamuri o chestiune din sfera financiara, sa stiti ce s-ar putea face cu depozitul din banca sau cu un credit, ca sa va fie mai usor sa-l platiti.

Horoscop 2016 SCORPION – Poate daca va retrageti doua zile la o cabana la munte sau ca sa prindeti un rasarit de soare la malul marii o sa capete un plus de culoare relatia sentimentala. Se poate s-ajungeti acolo unde n-ati reusit cu ceva timp in urma si sa le faceti o vizita unor oameni cu care aveti multe lucruri in comun si n-o sa va plictisiti.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Un tete a tete cu posibile explicatii referitoare la sansa voastra de a avea incredere mai multa unul in celalalt. Se poate s-aveti niste discutii, negocieri la serviciu, poate aveti de sustinut un examen, un interviu, si o sa fiti in priza, si cu aplomb.

Horoscop 2016 CAPRICORN – V-ati putea duce la odihna intr-o varianta ieftina, poate e vreun last minute, un city break, un noroc, practic. Ati putea organiza o iesire in doi, sa stati departe de locurile in care va incarcati cu tensiuni, sa va clatiti privirea intr-un peisaj pitoresc.

Horoscop 2016 VARSATOR – E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care va fi din ce in ce mai atasat de voi si o sa puteti ajunge si la casatorie. Poate v-ati hotarat sa investiti o parte din banii stransi ca sa-ncepeti o afacere, pentru ca va simtiti in stare, si chiar e momentul sa-i convingeti pe cei din jur ca sunteti o forta.

Horoscop 2016 PESTI – O s-ajungeti in statiunea preferata, poate va duceti la un concert ori sa le ziceti un „La multi ani” unor prieteni, rude. Un program de relas v-ar prinde bine si o iesire la aer intr-o statiune turistica v-ar deconecta, iar relatia de cuplu va avea de castigat – o doza in plus de armonie.

Horoscop 2016 BERBEC – Apar cheltuieli neprevazute, dar o sa le faceti mici surprize alor vostri ca sa uitati cu totii de stres si nemultumiri, frustrari. Poate va implicati intr-o activitate de timp liber si-o sa va puneti in valoare niste calitati care nu vor trece neobservate, si de-aici se poate ivi o colaborare.

Horoscop 2016 TAUR – Poate c-a mai ramas ceva de spus intr-o relatie si pana la sfarsitul lunii viitoare o s-aveti timp sa dati cartile pe fata. O sa va ocupati de treburile gospodaresti, dar va faceti timp si pentru o escapada turistica, macar prin imprejurimi, va duceti la un pranz la iarba verde sau o cina.
Sursa stirile protv.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE