Candidații PSD, lansați oficial la Reghin Politic
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1835 Vizualizări

Candidații PSD, lansați oficial la Reghin

Casa de Cultură Municipală ”Eugen Nicoară” din Reghin a găzduit joi, 26 mai, lansarea oficială a candidaților Partidului Social Democrat pentru funcția de primar, respectiv consilieri local pentru alegerile din 5 iunie. Lansarea s-a bucurat de prezența unor membrii marcanți PSD, deputatul Doina Pană, fost ministru delegat al Apelor și Pădurilor, europarlamentarul Viorica Dăncilă președintele Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD), fostul Ministru al Apărării Mircea Dușa, fostul prim ministru al României, Victor Ponta, alături de președintele PSD Mureș Vasile Gliga și senatorul Alexandru Petru Frătean.

DSC_0387[1]Primii au urcat pe scenă în aplauzele publicului au fost candidații PSD pentru funcția de consilier local, Maria Precup, Ovidiu Marian, Mihai Pădurean, Gavril Danciu, Gheorghe Horea, Dragoş Pui, Alexandru Puşcaş, Florina Mădălina Grama, Daniela Luca, Adela-Maria Pop, Maria Borzan, Ioan Boga, Teodor Crişan, Aurelian Feher, Mihai Dorin Preda, Violina Anti, Robert Janos Galaczi, Ioan Ţeugea, Gavril Ormenişan, Grigore Ungur,Cristian Nicoară, Maria Andreea Ienciu,Viorel Ioan Matei și Andreea Cristina.

Maria Precup a demonstrat că Reghinul poate fi condus și altfel”

2De ce nu m-aș mândri ca președinte al PSD Mureș când centrul partidului este aici la Reghin, și de aici dăm startul mai departe, și astăzi putem spune că avem candidați viabili în județ care vor câștiga. Sunt alături de Maria Precup, chiar dacă e emoționată, chiar dacă poate uneori a greșit deoarece a vrut să acorde prea multă atenție pentru fiecare, dar e aproape de noi, de fiecare. Dacă mergi cu ea pe stradă nu există să nu fie oprită de zeci de ori. De multe ori e mult prea greu pentru o femeie, dar Maria Precup a putut face față și a demonstrat că Reghinul poate fi condus și altfel. De aceea vă rog să fiți alături de noi, de PSD, atât la Consiliul Județean cât și la Consiliul Local, dar mai ales la Primăria Reghin și la celelalte primării.”

Deputatul Vasile Gliga, președintele PSD Mureș

Cetățenii Reghinului trebuie să o susțină pe Maria Precup”

3Am venit cu mult drag la Reghin pentru că azi nu avem doar o lansare a unor candidați. Azi prezentăm o echipă profesionistă, viabilă, o echipă care întotdeauna a arătat că este aproape de oameni, de problemele lor, o echipă care a tratat fiecare cetățean nu ca pe electoratul care trebuie să-i dea votul, ci ca pe o echipă cu care împreună să construiască aici la Reghin, și în fiecare localitate din județul Mureș. Am venit în mijlocul dumneavoastră pentru că vreau să o susțin cu toată puterea pe Maria Precup. Este un om care a demonstrat că își iubește localitatea, că iubește oamenii, și este întotdeauna alături de ei. Pentru Maria Precup patru ani de mandat a însemnat patru ani în care familia ei e fost locuitorii de aici de la Reghin. Împreună cu Maria Precup ați construit, ați pus cărămidă cu cărămidă pentru a construi ceea ce ați putut realiza, ceea ce v-ați dorit în cei patru ani de zile. De aceea, cred că toți cetățenii Reghinului trebuie să o susțină ăe Maria Precup, trebuie să o ajute să ducă la bun sfârșit proiectele pe care le-a început, și împreună să construiți ceea ce v-ați propus și pentru următorii patru ani. Ea vine în fața dumneavoastră cu o echipă de consilieri locali, de consilieri județeni, oameni care au performat, atașați oamenilor, care au demonstrat că demnitatea nu se negociază, oameni care au știut că a fi respectați înseamnă ai respecta pe ceilalți.”

Europarlamentar Viorica Dăncilă

Un reper pentru noi este Maria Preup”

4Am venit aici în special pentru Maria Precup. În Partidul Social Democrat am format o organizație puternică, cu foarte multe femei care s-au implicat și care au demonstrat, iar un reper pentru noi este Maria Preup. Tenacitatea cu care ea s-a luptat, tot ce a făcut pentru Reghin, modul în care venea și ne explica la București, ce mai poate face, în permanență singura ei grijă a fost Reghinul. A avut o perioadă grea, a depășit-o și o felicit pentru acest lucru. Sunt convisă că după toate aceste lucruri a crescut popularitatea Mariei.”

Deputat Doina Pană, fost ministru delegat al Apelor și Pădurilor

La Reghin să o votați pe Maria Precup”

5Aici la Reghin, pe văile din jur, sunt cei mai patrioți români. Acești oameni în martie 1990 și-au riscat viața și au pus mai presus decât orice dorința ca România să fie un stat stabil, nu să fie o țară destabilizată. Pentru acest luicru sunt convins că sunt uniți, și doresc să aibă în localitățile lor să aibă primari români, care să-i reprezinte și care să gestioneze activitatea administrativă din aceste localități. PSD, în speță organizația județeană Mureș condusă de Vasile Gliga a prpous pe liste electoratului cei mai buni români, cei care sunt interesați să-și pună toată activitatea în slijba comunității pe care doresc să o reprezinte. Aceștia au intrat în campanie cu argumentul că Partidul Social Democrat este partidul cel mai mare din România, este partidul celor mulți, și este partidul care întotdeauna s-a ocupat să rezolve problemele celor mulți iar românii să trăiască mai bine. De aceea vă îndemn ca pe 5 iunie să votați candidații PSD, iar aici la Reghin să o votați pe Maria Precup și echipa ei de consilieri care o propune.”

Mircea Dușa, fost Ministru al Apărării

Maria Precup a știut să fie primarul tuturor”

6Nu pot să nu fac un apel la memorie. Victor Ponta era proaspăt ales președinte al Partidului Social Democrat și la una din primele vizite de lucru în județul Mureș, unul din colegii noștri din Reghin, consilierul Ioan Țeugea a încercat să ridice niște probleme mai acide legate de partid, care a fost taxat foarte scurs: Reghinul să vorbească atunci când veți câștiga primăria Reghin. Acum Reghinul poate să vorbească pentru că în urmă cu patru ani am câștigat Primăria Reghin, și cred că nu o vom lăsa pe mâna altora. Sunt convins că așa va fi. Aici la Reghin Maria Precup a știu să fie primarul tuturor, chiar dacă poate fostul primar UDMR nu a știut să fie primarul tuturor. O felicit pe Maria pentru deschiderea extraordinară care o are față de oameni, pentru modelul social democrat pe care îl promovează cu adevărat în esența lui,în valorile lui fundamentale. Felicităr Maria, și sper să ne vedem cu bine și după 5 iunie în funcția de primar al Municipiului Reghin.”

Senator Alexandru Petru Frătean

Maria Precup: ”Am făcut multe lucruri împreună pemtru reghineni”

7Persoanele care sunt de față mi-au dat putere și sigur împreună vom câștiga. Vă mulțumesc pentru ceea ce-mi transmiteți de fiecare datpă, dar mai ales pentru faptuil că ați fost alături de mine în clipele grele. Am nevoie de energia și de puterea pe care o transmiteți, biserica împreună cu tot Reghinul, fapt pentru care vă mulțumesc. Prezența dumneavoastră aici înseamnă enorm pentru mine, ceea ce înmseamnă că am făcut ceva bine în acești ultimi patru ani. Nu-mi vine să cred că au trecut patru ani, cu momente bune dar și cu momente foarte triste. Dar cel mai important lucru pentru mine este că tot ceea ce am trăit ați fost alături de mine, și m-ați ajutat să trec peste tot ce mi s-a întâmplat. De aceea vă mulțumesc din suflet celor prezenți, celor de acasă, că ați avut încredere în mine și ați știut tot timpul că nu am făcut nimic rău. Ce se află acum pe scenă și în sală este cea mai mare realizare a mea, în urma implicării mele în politică, deoarece m-am ales cu sute de prieteni, dumneavoastră și ceilalși din oraș și din țară. Sunt extrem de mândră că am azi alături un premier al României, miniștrii, un europarlamentar, parlamentari. Au trecut patru ani ca și o clipă. Am făcut multe lucruri împreună pemtru reghineni, dar mai avem încă multe de făcut. Dar pentru acest lucru trebuie să mai candidez pentru încă un mandat. Pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute, pe care le-am stabilit împreună trebuie să fiți alături de mine să mai tragem împreună la aceeași căruță care a transformat Reghinul și a dat o altă față acestui minunat municipiu. Pentru asta vă mulțumesc că ați avut rădare și ați fost alături de mine, dar mai ales pentru că ați avut încredere.”

Maria Precup, primarul municipiului Reghin

Maria Precup îmi dă și mie curaj”

8Am venit la Reghin pentru Maria Precup pe care vreau să o susțin din nou. Din păcate ea, la fel ca și mulți alții, a trăit ceea ce eu am învățat de la Adrian Năstase că în România nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Dar, până la urmă cred că trebuie să ne asumăm aceste alegeri , și trebuie să ne facem datoria cât putem de bine. Nu am venit doar pentru Maria Precup, am venit să vă susțin pe toți, nu ne-am văzut de șase luni și vă spun că am dus dorul în această perioadă. Am avut mai mult timp să mă gândesc, să văd lucrurile bune care le-am făcut dar și lucrurile greșite, ce aș fi putut să fac mai mult sau mai bine. Am răspuns pozitiv cererii de a veni și sprijinii candidații PSD de oriunde, nu doar la Reghin ci în toate orașele și județele în care pot să ajung. Pentru Reghin, pentru PSD este foarte bine ca Maria Precup să fie aleasă din nou primar. M-au întrebat mulți dacă doresc să ocup din nou o nouă funcție, dar cred că Maria Precup îmi dă și mie curaj și mă mai gândesc dacă voi opta pentru vreo funcție. Vreau să vă mulțumesc pentru invitație și fiți convins că voi fi în continuare alături de partid. Ori de câte ori va fi nevoie voi veni la Reghin, pentru toți colegii mei voi fi alături în bătăliile electorale.”

Victor Ponta, fost premier al României

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE