Home / Consiliul Judetean Mures / Parcul Industrial Mureş trece pe profit

Parcul Industrial Mureş trece pe profit

Distribuie

222Consilierii judeţeni au aprobat joi, 26 mai, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, bilanţul SC Parc Industrial Mureş SA pentru anul 2015, precum şi repartizarea profitului anului 2015, pentru constituirea rezervelor legale şi acoperirea pierderilor din anii precedenţi.

Evoluţie pozitivă

Potrivit raportului Consiliului de Administraţie al SC Parc Industrial Mureş SA, rezultatele economico-financiare pe anul 2015 sunt următoarele: 1.605.925 lei venituri totale, 1.418.203 lei cheltuieli totale şi 187.722 lei profit. Comparativ cu anul anterior, 2014, încheiat cu o pierdere de 184.984 lei, se înregistrează o creştere de 22,35% a veniturilor totale şi o scădere cu 5,29% a cheltuielilor totale. „Ponderea cea mai mare în totalul veniturilor o au veniturile din taxa de administrare în valoare de 737.611 lei. Taxa de administrare percepută este 0,5 euro/metru pătrat pentru cei care nu și-au terminat investițiile si nu au început încă activitatea, iar pentru cei care şi-au finalizat investiţia taxa de administrare percepută este de 1 euro/metru pătrat”, se arată în raportul întocmit şi semnat de Vasile Filimon, Felicia Savu, Ioan Daniel Călugăr, Dumitru Claudiu Moldovan şi Nagy Istvan, membri ai Consiliului de Administraţie. „Cheltuielile efectuate în cursul anului 2015 reprezintă în cea mai mare parte cheltuieli curente administrative, care au scăzut semnificativ față de anii precedenți. Cheltuielile cu amortizare provin din investiţiile realizate în anii precedenți. Cheltuielile cu utilităţile nu reprezintă în totalitate cheltuielile Parcului Industrial Mureş, ceea mai mare parte din aceste cheltuieli sunt consumuri ale concesionarilor din perimetrul parcului, refacturate către aceştia şi care apar şi sub formă de venituri în contabilitatea societăţii”, se mai menţionează în raport.

Acţionarii SC Parc Industrial Mureş SA

Acţionari           Nr. acţiuni      Procent

CJ Mureş            529.889       91,62%

CL Ungheni          20.610         3,56%

CL Luduş               13.435         2,32%

CL Sânpaul           10.992         1,90%

CL Iernut                3.435         0,59%

(Sursa: raportul Consiliului de Administraţie)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.