Share

Home / Slider / Program prelungit la serviciul de evidenţă a persoanelor

Program prelungit la serviciul de evidenţă a persoanelor

 

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Mureş, prin vocea directorului executiv Codruța Sava, lansează o  invitație cetăţenilor cu domiciliul pe raza judeţului Mureş să intre în legalitate cu actele de identitate. Scopul acțiunii este evitarea unor situaţii neplăcute în care pot deveni contravenienţi pe linie de evidenţă a persoanelor, precum şi a situaţiei în care nu îşi vor putea exercita dreptul de vot sau nu vor putea desfăşura activităţi la diferite instituţii ale statului care necesită legitimarea persoanei.

Persoanele care deţin acte de identitate cu termen de valabilitate expirat sau a căror documente sunt pierdute, furate, distruse ori deteriorate, alte cazuri, au obligaţia să solicite eliberarea unui nou document de identitate Serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor la care este arondată localitatea de domiciliu.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, în săptămâna 30 mai -05 iunie, programul de lucru cu publicul al celor 16 servicii publice comunitare locale de evidenţă a persoanelor de pe raza judeţului va fi extins, astfel:

  • 30 mai – 3 iunie: program prelungit de lucru cu publicul, în funcţie de fluxul cetăţenilor la ghişee;
  • 4 iunie: între orele 8,00-16,00;
  • 5 iunie: între orele 7,00-21,00.
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Grâului 2019. Marton Genetics, produse made in Ungaria

Peste 500 de fermieri transilvăneni au participat joi, 6 iunie, la cea de-a patra ediţie …

Share
Share