Home / BC Mures / Ultimele vești din tabăra BC Mureș înaintea finalei

Ultimele vești din tabăra BC Mureș înaintea finalei

Distribuie

Sâmbătă și luni, 28 și 30 mai, de la ora 20.00, BC Mureș va întâlni în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș formația CSM Oradea, partidele 3 și 4 din cadrul finalei campionatului. În urma victoriei cu 77-71 din a doua partidă disputată la Oradea, echipa antrenorilor Szászgáspár Barnabás și George Trif și-a asigurat cele două meciuri de pe teren propriu. Partida de luni se va disputa cu medaliile pe masă, indiferent  de rezultatul întâlnirii de sâmbătă, după care învingătoarea poate închide luni finala. Seria este deschisă oricărui rezultat, lucru dovedit și în cele două meciuri disputate pe Criș, în care cele două și-au împărțit victoriile.

Înaintea finalei, bilanțul general al întâlnirilor directe le era favorabil orădenilor cu 20-9, decalaj creat în special în ultimele întâlniri, cu un 10-2 în ultimii doi ani. După cele două meciuri de la Oradea ambele au mai adăugat câte o victorie în contul lor, dar miza nu a fost niciodată atât de mare ca în partidele din aceste zile, când în joc se află titlul de campioană.

Surpize pentru suporteri

Conducerea clubului, administrativă și tehnică este conectată la maximum la importanța meciurilor, încercând să pună la punct ultimele detalii, unii în ceea ce privește organizarea, alții pregătirea echipei.

„Venim după o victorie importantă obținută la Oradea, dar una pe care dacă nu o valorificăm pe teren propriu nu mai are nicio valoare. Echipa din Oradea este foarte puternică și orice este posibil, s-a văzut acest lucru în primele două partide. Din fericire avem toți jucătorii valizi, apți de joc și pregătiți pentru aceste partide deosebit de importante. Singurul incert era Lazar Laci, dar va fi și el apt. Unii l-au criticat, afirmând că a exagerat în urma unui contact, dar aceștia ar trebui să fi văzut contuzia lui de la ochi. Țin să mulțumesc suporterilor care au fost prezenți alături de noi la Oradea, a contat foarte mult sprijinul lor și fac un apel tuturor să vină în număr cât mai mare și la cele două meciuri de acasă. Fac totodată un apel tuturor celor care vor veni la sală să se manifeste în cel mai civilizat mod, așa cum am fost primiți și noi la Oradea”, este apelul președintelui BC Mureș, Cornel Lungu.

Acesta a mai adresat un apel către suporteri de a se prezenta din timp la sală, cu cel puțin 20-30 de minute înaintea începerii partidelor, pentru a evita eventualele aglomerări, adăugând faptul că aceștia vor avea parte și de mai multe surprize, cum ar fi distribuirea de tricouri, urmând ca o parte a tribunei să fie echipată în alb, iar cealaltă în albastru. Va fi totuși și o „pată” probabil roșie, adică fanii bihorenilor, numărul acestora fiind estimat în jurul cifrei de 75. Alte surprize pentru suporteri vor fi mingi aruncate în tribună, o tombolă și altele.

Ținând cont de interesul mare pentru aceste meciuri, se are în vedere și amplasarea unor ecrane pentru vizionarea partidei de către cei care nu vor mai găsi bilete de intrare. Acest lucru depinde însă de acordul Jandarmeriei, iar locurile unde ar fi amplasate acestea urmează a fi comunicate în cel mai scurt timp. Variante ar fi amplasarea ecranelor la Weekend, sau (și) în cortul din Parcul Municipal din spatele Sălii Sporturilor.

Szászgáspár: „Ce putem promite este că vom „muri” pe teren”

Concentrat la importanța jocurilor și încrezător în dorința elevilor săi de a obține această performanță istorică pentru sportul mureșean, antrenorul Szászgáspár Barnabás a făcut și el un apel către suporteri, promițând totodată că echipa va încerca să ofere marea bucurie la finalul celor două întâlniri.

„Venim după o victorie foarte importantă obținută la Oradea, una muncită, după două meciuri echilibrate. Trebuie să fim însă foarte atenți, chiar să ne autodepășim, deoarece adversarul este unul capabil de orice. Suntem în fața unei posibile mari performanțe, luni vom juca cu medaliile pe masă. Țin să mulțumesc și eu minunaților fani care ne-au însoțit la Oradea și ce pot promite din partea echipei este că vom face tot posibilul ca luni seara să ne putem bucura împreună, vom „muri” pe teren, așa cum se spune”, a adăugat antrenorul „tigrilor”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.