Share

Home / Primaria Targu Mures / Zi de club pentru pensionari

Zi de club pentru pensionari

222Peste 300 de pensionari din Târgu-Mureş au participat la tradiţionala „Zi de club”, care a avut loc joi, 26 mai, la Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” – Weekend. „Şi de această dată, am petrecut momente deosebite alături de vârstnicii din oraş. De-a lungul timpului, s-a creat o relaţie specială între primărie şi pensionarii din municipiu, bazată pe respect şi încredere, o legătură solidă şi un dialog permanent  pe care avem grijă să le întreţinem, întâlnindu-ne ori de câte ori avem ocazia, la necaz şi la bucurie”, a declarat Dorin Florea, primarul municipiului Târgu-Mureş.

De asemenea, Kovacs Irma, preşedinte al UGPR – Mureş a mulţumit în discursul său primarului Dorin Florea pentru sprijinul constant pe care Primăria Târgu-Mureş îl oferă Uniunii Pensionarilor – filiala Mureş. La această manifestare au mai fost prezenţi Claudiu Maior, consilierul primarului, Maior Marta, director în cadrul SPAS al Primăriei şi Vasile Tohănean, preşedinte al Consiliului Vârstnicilor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureş: Procedura pentru achiziţia a 32 de autobuze, lansată

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a lansat miercuri, 12 iunie, licitaţie pentru achiziţia …

Share
Share