Home / Slider / Au reapărut mâzgălelile cu graffiti!

Au reapărut mâzgălelile cu graffiti!

Distribuie

graf 1Pe raza municipiului Târgu-Mureș au reapărut, în ultimele zile, mâzgălelile cu graffiti, orașul căzând din nou victimă unor acte de vandalism comise cu bună știință de persoane pentru care macularea urbei noastre reprezintă un titlu de glorie. „Direcția Poliția Locală și-a intensificat eforturile pentru depistarea celor implicați în agresarea domeniului public și privat cu graffiti, fiind luate măsuri operative complexe de supraveghere teritorială cu ajutorul camerelor de luat vederi, dar și prin organizarea unor pânde menite să-i surprindă pe cei care inscripționează, desenează și murdăresc clădirile publice și private la adăpostul întunericului”, se arată într-un comunicat de presă remis de conducerea Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

graf 2

Potrivit comunicatului, Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș va întreprinde demersurile necesare inclusiv la instituțiile abilitate, în vederea recuperării prejudiciului produs prin astfel de acțiuni. „Menționăm că, în cursul acestui an, Direcția Poliția Locală a înaintat Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș o adresă prin care a sesizat amploarea fenomenului graffiti, relevată de vandalizarea a peste 60 de clădiri, printre care și monumente istorice. Întrucât o mare parte a sesizărilor au fost făcute de către târgumureșeni, inclusiv prin ONG-ul Civic Alert, Direcția Poliția Locală aduce mulțumiri pe această cale concetățenilor, asigurându-i de preocuparea noastră constantă pe linia descurajării acestui fenomen”, se precizează în comunicat.

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LSTGM aniversează 34 de ani de existență. Vezi lista evenimentelor omagiale organizate de ligă

Distribuie Liga Studenților din Târgu Mureș (LSTGM) împlinește vineri, 1 martie, 34 de ani de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.