Home / Business / Corespondenţă specială de la Viena. România la Greet Vienna 2016

Corespondenţă specială de la Viena. România la Greet Vienna 2016

Distribuie

ion 1Transilvania Business expune și distribuie anuarul exclusiv dedicat promovării oportunităților de investiții în imobiliare (ediția 2015) la conferința Greet Vienna, organizată între 30-31 mai, la Palais Niederosterreich. Evenimentul include și o expoziție dar și workshopuri tematice ce reunesc proprietari, manageri și experți din real estate, finanțe și politică la nivel european, cu focus inclusiv pe țările din spațiul CEE. Un panel dedicat României este programat marți, 31 mai. Secvențe pot fi urmărite live pe paginile de social media ale revistei Transilvania Business și Zi de Zi.

Printre expozanți se numără și Ascom International – proprietar și dezvoltator al Parc Industrial Ocna Mureș, ce va promova și o viitoare investiție în pregătire la Oradea, dar și ADLO (Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA, denumirea nouă pentru parcurile industriale dezvoltate sub fostul brand Eurobusiness Parc Oradea SA). La conferința de marți, “Investing in Romania”, speakeri vor fi: Manuel Costescu, secretar de stat pentru comerți și investiții – cel care conduce din acest an agenția InvestRomania, Hedwig Hoffer – Investment Management CA IMMO, Silviu Toma – Head of real estate and project finance, Raiffeisenbank International Romania și Delia Ungur, general manager, ALDO Oradea. Conform unui raport făcut public de managerul orădean la începutul acestui an, bilanțul investițiilor mari atrase prin negociere directă în 2015 este de 57 de milioane de euro,  în urma cărora vor fi create 950 de locuri de muncă.

Alte investiții cu ritm coordonat de la Viena

Immofinanz, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din România și proprietari de clădiri de birouri din București, a finalizat lucrările la structura primei etape din Metroffice, cel mai nou proiect de dezvoltare în sectorul de birouri al companiei, situat în zona Dimitrie Pompeiu. Prima dintre cele trei clădiri presupune o investiție de aproximativ 34 milioane euro și va pune la dispoziția companiilor aproximativ 20.000 de metri pătrați de spațiu închiriabil. Finalizarea lucrărilor de construcție și livrarea primei clădiri sunt programate pentru al doilea trimestru calendaristic al anului 2016. Fondul de investiții CA Immo a preînchiriat în clădirea Orhideea Towers o suprafață de 8.000 de metri pătrați de spații de birouri către compania de software financiar Misys International Finacial Systems SRL. Misys este primul chiriaș al Orhideea Towers, un proiect de 37.000 de metri pătrați, dezvoltat în zona de centru-vest a Bucureștiului, în apropierea stației de metrou Grozăvești. Orhideea Towers este primul proiect imobiliar dezvoltat de la zero de CA Immo în România și va absorbi o investiție de 75 de milioane de euro, urmând să fie certificat conform ratingului LEED Gold. Construcția a demarat în luna octombrie 2015 și se va încheia în anul 2017, având ca antreprenor general compania austriacă PORR Construct. CA IMMO deține deja cinci clădiri de birouri în România, cu o suprafață de 106.000 de metri pătraţi. Si compania S IMMO a anunțat pe lângă extinderea centrului comercial Sun Plaza din București, relansare din acest an a proiectului The Mark – în hubul central de birouri, zona Victorie la București.

ion 2

Greet Vienna este organizat de Foissy Management și este promovat în România de revista lunară Transilvania Business, iar le nivel internațional și prin anuarul dedicat sectorului real estate din România, ediția 2016 urmând să fie publicată la finalul lunii iulie, având ca parteneri principali companii precum: WDP, P3 Parks, NGB Construction & Management, Anchor Grup, Vastint România.

ion 3

Liliac – “The Wine of Transylvania”, business-ul extensie sau pasiune al familiei Beck – cunoscută mai ales pentru dezvoltări imobiliare prin compania austriacă SB Gruppe, are parte de promovare amplă de brand în inima cartierului de afaceri și zonei de promenadă a Vienei, în zonele Donau City / Donauinsel. SB Gruppe are în dezvoltare un nou proiect, în imediata vecinătate a Aeroportului Internațional Henri Coandă București, un complex mixt: birouri, hotel, spații logistice – Aviators Business Park.

Ionuţ OPREA

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Spațiu comercial din Târgu Mureș scos la vânzare pentru 855.000 de euro

Distribuie Un spațiu comercial aflat în zona ultracentrală a municipiului Târgu Mureș este scos la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.