Horoscop 30 mai Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 607 Vizualizări

Horoscop 30 mai

 

Berbec –  E o zi in care ceea ce decideti va avea impact pe termen lung. Relaxarea vine in urma revederii cu o persoana de care va simtiti valorizat. Va bucurati impreuna de clipe foarte placute.

Taur – E bine sa va reamintiti din cand in cand ca, si atunci cand aveti sentimentul ca sunteti cel mai neindreptatit om din lume, exista multi altii in situatii cu mult mai grele. Concluzia? Invatati sa va valorizati existenta si ridicati fruntea. Cu cat mai sus…cu atat mai bine!

Gemeni –  Astazi, o persoana obositoare va va stresa, iar iritarea pe care v-o va produce va fi cu atat mai pronuntata, cu cat nu prea veti reusi s-o descurajati. Solutia e sa va refaceti nivelul de serotonina cu un “drog” acceptabil: o repriza scurta de shopping, un pahar de vin bun, un joc care va face placere. Sau …cu toate la un loc.
Rac –  Nu este o zi favorabila exprimarii. Indiferent de provocari, e de preferat sa fiti mai rezervat si sa va controlati impulsurile, scrie radioconstanta.ro. Riscati certuri greu sau imposibil de reparat, ostilitate si in cele din urma depresie. Pastrati-va parerile pentru voi, macar azi si maine.

Leu –  Treceti printr-un  val de pesimism nejustificat de nimic. Singurul sfat care va va ajuta in mod real este sa-l lasati sa va traverseze fara sa va impotriviti. Sentimentele, inclusive cele neplacute, se nasc, traiesc…si mor. In cateva zile, veti rade din nou!

Fecioara – Astazi simtiti acut nevoia de izolare, de liniste. S-ar putea ca aceasta stare sa vina din faptul ca, in ultimul timp, ati tot avut avut mereu grija de altii, ba chiar le-ati preluat din sarcini. Seara, caldura partenerului va compensa partial situatia.

Balanta – Va eliberati de o povara de ordin material, o datorie baneasca sau o contributie financiara la un proiect. In consecinta, veti fi vesel, optimist, plin de energie si pus pe sotii. Bucurati-va din plin de aceasta zi in care, pentru voi, lumea straluceste!

Scorpion – De ceva timp, cineva va face inima sa bata mai puternic. Astazi, acea persoana incurajeaza niste proiecte care v-ar putea apropia. Astrele spun sa fiti mai atent la starea de sanatate, s-ar putea acutiza niste indispozitii fizice.

Sagetator – Aveti retineri in a va exprima deschis dezaprobabrea fata de niste decizii la munca. Nu e cazul, intr-o echipa onestitatea ajuta mult si atrage buna credinta. Totul este sa aveti tact.

Capricorn –  Prioritatea zilei o constituie obiectivele comune pe care le aveti cu partenerul de viata. Colaborati excelent atat pentru a le implini, cat si pentru a va bucura inspirat de ele. Apare in peisaj si o persoana de departe, care va anima foarte mult atmosfera domestica.

Varsator –  Daca apar neclaritati in privinta unor imprumuturi sau datorii, e cazul sa nu amanati clarificarea lor. Pentru mai multa siguranta, apelati la un consilier de specialitate. In alta ordine de idei, trebuie sa cumparati un cadou pentru cineva drag si e bine sa va dedicati alegerii lui cu tot sufletul.

Pesti – Cei care sunt în relaţii mai subrede vor avea parte de suprize, contextul astral predispunând la gelozii. Aspectul este foarte bun pentru colaborări şi parteneriate, iar nativii care îşi doresc să intre în anumite alianţe este bine să profite zilele acestea.

Sursa REALITATEA.NET:

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE