România U 17 a câștigat Memorialul Costin Laurean Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 831 Vizualizări

România U 17 a câștigat Memorialul Costin Laurean

Cea de-a III-a ediție a Memorialului Costin Lăurean la fotbal rezervat echipelor de fotbal juniori, organizată pe terenuruile de la Academia de Sport din cadrul Complexului Weekend de clubul ASA Târgu-Mureș s-a încheiat cu victoria reprezentativei sub 17 ani a României. Tinerii „tricolori” pregătiți de Adrian Boiangiu s-au impus cu 2-0 în finala cu reprezentativa Cluj, podiumul fiind completat de echipa de juniori a clubului gazdă, ASA, pregătită de Adrian Pop. În cele trei partide din drupa A, Naționala României a învins cu 5-0 LPS Bihorul Oradea, cu 1-0 Centrul de Excelență Timișoara și cu 6-1 ASA. Locul pentru finala mică a celor de la ASA a fost obținut în urma victoriilor cu 3-0 în fața celor de la Excelența Timișoara și 4-0 cu orădenii.

În grupa B, selecționata clujeană coordonată de Meszaros Alpar a câștigat meciul cu reprezentativa Republicii Moldova cu 1-0, a remizat 1-1 cu clubul privat Dani Coman și a învins cu 4-0 Centrul de Excelență Târgu-Mureș. Locul pentru finala mică a fost ocupat de echipa de la Dani Coman, care a câștigat cu 3-1 în fața Centrului de Excelență Târgu-Mureș și a încheiat la egalitate și cu selecționata Moldovei, scor 0-0.

Ziua finalelor a decis și premiile speciale

Timpul fiind scurt, în ultima zi a competiției locurile de clasament s-au disputat doar între echipele care au ocupat aceleași locuri în cele două grupe. În lupta dintre ultimele clasate din grupe, pentru locurile 7-8 LPS Bihorul Oradea a fost învinsă la loviturile de departajare de Republica Moldova, după 2-2 în timpul regulamentar și 4-5 după loviturile de la 11metri. Locul 5 a fost ocupat de Excelența Timișoara, care a câștigat cu 4-1 partida cu omologii de la Târgu-Mureș.

3Medaliile de bronz au fost cucerite de ASA Târgu-Mureș (foto 2), învingătoare tot la loviturile de departajare în fața ACS FC Dani Coman, 3-3 după timpul regulametar și 5-4 după loviturile de la 11 metri. Finala a revenit reprezentativei România U17, care a dominat categoric partida cu Selecționata Cluj, a învins cu 2-0, dar a punctat de fiecare dată atunci când adversara dădea semne de revenire. Golul care a înlăturat orice emoții a fost reușit după o acțiune personală spre finalul meciului de Andrei Sîntean, care a fost desemnat și cel mai bun jucătoar al turneului. Tot de la reprezentativa României a fost numit și cel mai bun portar, lui Alexandru Costache.

2Golgheterul ediției a fost Andrei Bordaș (foto 3), de la ASA, care a înscris de 6 ori.

DSC_0445Toate participantele au fost răsplătite cu cupe din partea organizatorilor, reprezentați de Alexandru Andrasi și Cristian Chertes, plachete pentru premiile speciale, precum și o plachetă simbolică reprezentantului principalului sponsor, Citadin Prest, lui Costin Iancu Laurean, fiul celui în memoria căruia este organizată competiția. Acesta a mulțumit participantelor pentru felul în care au luptat pe teren și a înmânat trofeele participantelor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE