Scrisoarea consilierului local Cioban George Cătălin către locuitorii comunei Sâncraiu de Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1401 Vizualizări

Scrisoarea consilierului local Cioban George Cătălin către locuitorii comunei Sâncraiu de Mureș

111În 2012 am candidat pentru un mandat în Consiliul Local al localității Sîncraiu de Mureș din partea Uniunii Naționale pentru Progresul României, formațiune în cadrul căreia dețin și funcția de vicepreședinte al organizației județene Mureș. Cu sprijinul dumneavoastră și datorită votului de încredere acordat în acel moment, mi-am desfășurat întreaga activitate pe parcursul acestor ani. Am fost și sunt mereu conștient că fac parte din Consiliul Local al comunei Sâncrai pentru a servi comunitatea. Am jurat să respect Constituția și legile țării, dar mai ales, am jurat să fac cu bună credință tot ceea ce stă în puterea mea pentru binele locuitorilor comunei în care m-am născut, am crescut și trăiesc și în prezent. Am activat în cadrul Comisiei de urbanism, agricultură și amenajarea teritoriului; de asemenea mi-am desfășurat activitatea în cadrul Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Sîncraiu de Mureș, având ca și structuri componente Grădinița cu Program Normal Sîncraiu de Mureș, Școala Generală Nazna și Grădinița cu Program Normal Nazna.

Am încercat să identific nevoile localității, prioritățile, problemele cu care se confruntă cetățenii, indiferent de natura lor, probleme pe care le-am adus la cunoștința executivului și am urmărit rezolvarea lor acolo unde era cazul. Pe parcursul întregului mandat am participat la toate ședințele Consiliului Local și, de asemenea, la ședințele Consiliului de Administrație al Școlii din localitate. În perioada 2012 – 2016 am propus și aprobat mai multe proiecte importante pentru comunitate.

Enumăr câteva dintre ele:

− Proiect de asfaltare străzi:

  • Sîncraiu de Mureș: Str. Nouă, Str. Florilor, Str. Fabricii, Str. Scurtă, Str. Stejarului, Str. Teilor, Str. Luminișului, Str. Bradului, Str. Plopilor, Str. Dealului;
  • Nazna: Str. Liliacului, Str. Școlii, Str. Mureșului, Str. Viilor, Str. Grâului, Str. Crinului, Str. Vadului;
  • În perioada 2012-2016 în comună au fost asfaltate 26 de străzi laterale ( 16,26km ). Sîncraiu de Mureş: Strâmbă, Nouă, Florilor, Fabricii, Scurtă, Cooperativei, Plopilor, Teilor, Delureni, Dealului, Stejarului, Vale, Aleea Blocuri, Aleea Casa de Cultură, Luminişului, Bradului, Tineretului. Nazna: Păşunii, Nufărului, Liliacul, Viilor, Vadului, Şcolii, Mureșului, Crișului, Grăului.
  • 2012-2016 között a községben 26 mellékutcában aszfaltoztunk. ( 16,26km ) Marosszentkirály: Görbe, Új, Virág, Gyár, Rövid, Szövetkezet, Jegenyefa, Hársfa, Dombalja, Domb, Tölgyfa, Völgy, Tömbházak sétány, Művelődési Ház sétány, Fény, Fenyő, Ifjúsági utcákban. Náznánfalva: Legelő, Tavirózsa, Orgona, Szőlős, Meder, Iskola, Maros, Liliom, Búza utcákban.

− Proiect amenajare parcări:

  • Biserica Ortodoxă Nazna;
  • Biserica Ortodoxă Sîncraiu de Mureș;

− Proiect de hotărâre cu privire la autorizarea târgului de animale;

− Proiect de hotărâre cu privire la extinderea Grădiniței Sîncraiu de Mureș;

− Proiect de hotărâre cu privire la extinderea rețelelor de apă și canalizare.

În acest moment vă cer din nou sprijinul. Prin candidatura mea pentru mandatul de consilier local înțeleg angajamentul meu, alături de o echipă puternică, capabilă să genereze entuziasm, încredere și rezultate concrete.

Planuri de viitor

Îmi propun, alături de echipa de lângă mine, ca în perioada care urmează să sprijinim şi să realizăm:

− canalizarea asfaltării tuturor străzilor din comună;

− extinderea reţelelor de apă şi canalizare pe toate străzile nou îninţate;

− construcţia, în regim ANL, de locuinţe pentru tineri;

− reabilitarea (pietruirea şi nivelarea) drumurilor agricole;

− reabilitarea / modernizarea şanţurilor;

− extinderea şi modernizarea sistemului de iluminat stradal;

− construcţia unei gradiniţe noi în localitatea Nazna;

− reabilitarea şi modernizarea parcului de joacă de la blocul ANL Sîncraiu de Mureş.

Acestea sunt câteva din obiectivele pe care mi le asum, împreună cu echipa noastră.

Alături de acestea, problemele, propunerile sau dorinţele dumneavostră se vor regăsi în programul şi activitatea mea în Consiliul Local. Vă mulţumesc pentru încrederea şi sprijinul pe care mi l-aţi arătat până acum. Sper că întreaga mea activitate să fie unul dintre argumentele votului dumneavoastră.

Cu aleasă consideraţie,

Cioban George Cătălin

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE