Candidaţii PSD din Valea Mureşului Superior Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1423 Vizualizări

Candidaţii PSD din Valea Mureşului Superior

333Cotidianul Zi de Zi vă prezintă candidaţii pentru funcţia de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016 ai Partidului Social Democrat, din localităţile aflate în zona Văii Mureşului Superior.

deda - lucretia cadar

 

Lucreţia Cadar (Deda)

„Am ţinut să realizăm investiţii în toate localităţile şi să avem în vedere că toate edificiile şi instituţiile să funcţioneze în stare foarte bună. Atât Bistra, cât şi Deda, Pietriş şi Filea au beneficiat de modernizarea şcolilor, a căminelor culturale, a străzilor.”

lunca bradului - arsinte jircan

Arsinte Jîrcan (Lunca Bradului)

„Una din priorităţile mele este aducerea de fonduri europene, guvernamentale şi de la Consiliul Judeţean pentru proiecte utile şi necesare tuturor satelor comunei, pentru că o comunitate fără investiţii care se bazează numai pe impozite şi taxe locale este o comunitate care stă pe loc şi nu ţine pasul cu celelalte comunităţi.”

rastolita - marius lirca

Marius Lircă (Răstoliţa)

„Am fost viceprimar aproape trei mandate şi acum patru ani m-am decis să candidez ca primar. Am introdus apa potabilă, am finalizat canalizarea, şi am câştigat procesele avute pentru aceste proiecte. De asemenea, mă bucur că am reuşit finalizarea construcţiei Căminului cultural din comună.”

rusii munti - chis balan ilie

Ilie Chiş Bălan (Ruşii Munţi)

„Din 2000, faţa comunei s-a schimbat radical, oricine vine în comună poate să vadă că am ajuns pe infrastructură la condiţii de mediu urban, când tu ai asfalt peste tot, când tu ai canalizare la toţi cei care au dorit să se racordeze şi care au băi, când ai aducţiune de apă, Primărie, cu o investiţie de doar 800.000 lei.”

stanceni - dinu ciobota

Dinu Ciobotă (Stânceni)

„Pe lista proiectelor se află asfaltare străzi interioare, construire pod din beton armat, asfaltare drum comunal şi terminarea lucrărilor la drumurile de exploataţie agricolă, introducerea apei potabile în satele Ciobotani şi Meştera. Îmi doresc continuarea proiectelor şi consider că din 90 încoace am făcut numai bine comunei, am contribuit la creşterea nivelului de trai al locuitorilor.”

vatava - emil bendris

Emil Bendriş (Vătava)

„Iubindu-ne comuna şi promovând valorile sale autentice, uniţi şi nu divizaţi, privind înainte şi nu spre trecut, respectându-ne şi nu atacându-ne, vom putea construi ceva frumos pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri. Doamne ajută!”

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE