Candidaţii PSD din Zona Luduş – Câmpie Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1218 Vizualizări

Candidaţii PSD din Zona Luduş – Câmpie

111Cotidianul Zi de Zi vă prezintă candidaţii pentru funcţia de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016 ai Partidului Social Democrat, din localităţile aflate în zona oraşului Luduş şi a Câmpiei.

iernut - rares bircea

Bircea Rareş (Iernut)

„Nu avem voie să mai pierdem patru ani din viaţa noastră şi a celor dragi nouă. Nu avem voie să ne jucăm cu viitorul tinerilor, al copiilor şi nepoţilor noştri. Părinţii şi bunicii noştri au nevoie de linişte şi de un trai decent.”

ludus - ovidiu moldovan

Cristian Moldovan (Luduş)

„În 2012, când am candidat la funcţia de primar, am avut două obiective majore: să aduc administraţia locală cât mai aproape de cetăţean şi să contribui la relansarea dezvoltării economice a oraşului. Am rezolvat, în mare parte, criza locurilor de muncă şi am făcut paşi importanţi în ambele direcţii.”

atintis - silviu vasile orosan

Silviu Vasile Orosan (Aţintiş)

„Pentru perioada următoare mi-am propus mai multe obiective, şi anume: asfaltarea drumurilor secundare din comună, amenajarea drumurilor de exploataţie, modernizarea clădirilor publice şi atragerea de fonduri europene.”

band - mircea radu

Mircea Radu (Band)

„Consider prioritară identificarea de noi proiecte de dezvoltare a comunei Band, proiecte care vor fi discutate cu locuitorii acesteia. De asemenea, în programul meu este prevăzută finalizarea alimentării cu apă în toate satele comunei.”

bogata - ioan pop

Ioan Pop (Bogata)

„Candidez pentru că mi s-a părut că s-a făcut prea puţin în această comună. A fost un proiect european de 2,5 milioane de euro şi vă spun cinsit că e vraişte, canalizarea nu merge, nu e pusă în funcţiune şi proiectul trebuia terminat în 2012. Vreau să introduc apa potabilă în două cătune, să pun trotoare, să revigorez activităţile cultural-sportive şi multe altele.”

craiesti - ioan catinean

Ioan Cătinean (Crăieşti)

„Îmi doresc să facem canalizarea aici în comună, deoarece în ultimii 12 ani nu s-a mişcat nimic aici, în Crăieşti. Asta m-a determinat să candidez, să ajut oamenii din comună, să fac şanţurile şi drumurile, care sunt toate vraişte. E nevoie să întocmim şi să depunem proiecte.”

cuci - ilie suta

Ilie Şuta (Cuci)

„Am reuşit să accesăm fonduri europene, iar acum avem trei proiecte importante. Prima prioritate în noul mandat ar fi introducerea apei în comună, proiect aflat în derulare cu Aqua Invest, în Master Planul judeţean.”

faragau - ioan milasan

Ioan Milăşan (Fărăgău)

„Candidez cu încredere în bunul Dumnezeu şi în comunitatea din Fărăgău, pentru a continua proiectele începute. Îmi doresc, cum sunt sigur că şi locuitorii comunei îşi doresc, ca localitatea noastră să înflorească şi să prospere.”

grebenisu de campie - stefan gojman

Ştefan Gojman (Grebenişu de Câmpie)

„Programul meu cuprinde introducerea apei potabile şi a canalizării în comună, asfaltarea drumurilor printr-un proiect de un milion de euro, derulat prin Programul de Dezvoltare 2016-2020, reabilitarea Primăriei prin fonduri de la GAL şi construirea a două toalete la Şcoala „Vasile Pop.”

iclanzel - ionut sand

Ionuţ Sand (Iclănzel)

„M-a determinat să candidez modul în care administraţia locală înţelege să fie nu aproape de oameni. Din 2008 s-a început un proiect pentru o bază sportivă la Căpuş, s-a promis şi un teren sintetic şi o sală de sport în Iclănzel şi nu s-a materializat nimic. S-a anunţat că se trage apa în comuna, dar e trasă doar pe câteva artere principale, în rest majoritatea oamenilor nu au apă.”

mihesu de campie - vasile togorean

Vasile Liviu Ţogorean (Miheşu de Câmpie)

„Câteva realizări din perioada 2012-2016: asfaltarea drumului DC 171 Răzoare şi a drumului judeţean DJ 151, construirea dispensarului uman, finalizarea lucrărilor la şcolile din Miheşu de Câmpie şi Răzoare, modernizarea iluminatului public în toate satele aparţinătoare.”

ogra - ionel vuta

Ionel Vuţă (Ogra)

„Am fost primar timp de 14 ani, acum 12 ani am plecat din Primărie şi cum i-am lăsat pe locuitorii comunei Ogra în 2004 tot aşa i-am găsit şi în 2016. Fără prea multe modificări în bine. După părerea mea, administraţia locală ar trebui să fie prezentă mai mult în mijlocul cetăţenilor.”

pogaceaua ormenisan vasile

Vasile Ormenişan (Pogăceaua)

„Îmi doresc să ajut fermierii din zonă în relaţia cu APIA, mai ales că populaţia e îmbătrânită şi are nevoie de ajutor. Un alt proiect este întăbularea parcelelor, să se facă parcelarea şi întăbularea terenurilor până în 2020, demers foarte important pentru atragerea fondurilor europene.”

raciu - andrei cozos

Andrei Cozoş (Râciu)

„Câteva din proiecte aflate în agenda mea sunt rezolvarea problemelor legate de Legea fondului funciar, asigurarea priorităţii cetăţenilor comunei la păşunatul animalelor pe păşunile comunale şi amenajarea unor spaţii în satele comunei ca birouri ale Primăriei.”

sanpetru de campie - matei canceu

Matei Canceu (Sânpetru de Câmpie)

„Proiecte în derulare în 2016: am semnat un contract cu Ministerul Dezvoltării, în valoare de 2,3 milioane lei, pentru continuarea lucrărilor la alimentare cu apă a satelor Sânpetru, Dâmbu, Tuşinu, şi avem un proiect de asfaltare a 8,5 kilometri de drum de exploataţie.”

saulia - dorel vancea

Dorel Grigore Vancea (Şăulia)

„Proiecte în derulare: asfaltarea drumului DC 101 Pădurea în lungime de 3,6 kilometri, modernizarea unor drumuri din comună în lungime de 7,6 kilometri, construirea unei grădiniţe cu program prelungit, canalizare şi staţie de epurare, reabilitarea Şcolii Noi.”

sincai - vasile pop

Vasile Pop (Şincai)

„Ştiu că un primar trebuie să fie o persoană activă care încontinuu să găsească soluţii pentru localitatea pe care o gospodăreşte, aşa cum un privat tot timpul trebuie să aibă soluţii pentru firma sa şi pentru angajaţii săi. Eu am această experienţă.”

taureni - ovidiu oltean

Ovidiu Oltean (Tăureni)

„Pentru mandatul 2016-2020 mi-am propus realizarea branşamentelor de alimentare cu apă potabilă şi apă uzată la fiecare gospodărie, până la limita de proprietate, construirea a 7,2 kilometri de trotuare în satele Tăureni, Moara de Jos şi Fânaţe.”

valea larga - ilie lupan

Ilie Lupan (Valea Largă)

„Principalul motiv pentru care candidez este pentru a opri dezbinarea făcută de contracandidaţi. De asemenea, consider că se pot face mai multe la noi, iar îmbunătăţirea infrastructurii şi atragerea de fonduri europene sunt două din priorităţile mele.”

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE