Candidaţii PSD din Zona Metropolitană Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1033 Vizualizări

Candidaţii PSD din Zona Metropolitană

111Cotidianul Zi de Zi vă prezintă candidaţii pentru funcţia de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016 ai Partidului Social Democrat, din localităţile aflate în apropierea Zonei Metropolitane.

targu mures - sergiu papuc

Sergiu Papuc (Târgu-Mureş)

„În primul rând, PSD vrea o guvernare locală deschisă. Noi vrem transparenţă, astfel încât toţi cetăţenii interesaţi să ştie cum se iau deciziile în Primăria Târgu-Mureş şi în Consiliul Local Municipal. Aceasta este prima condiţie necesară pentru a reuşi să implementăm orice proiect major pe care ni-l propunem.”

ungheni - florin culcear

Florin Culcear (Ungheni)

„Sunt unul dintre consilierii care formează actualul Consiliu Local al oraşului Ungheni. Nu pot spune că sunt tare mândru de această funcţie, deoarece nu am făcut altceva decât să duc o luptă continuă cu morile de vânt. Acum însă e vremea să facem ca morile de vânt să lucreze pentru noi, producându-ne energia de care e nevoie pentru a schimba faţa comunităţii în care trăim.”

ceuasu de campie - petru toganel

Petru Togănel (Ceuaşu de Câmpie)

„Candidez din dorinţa de a aduce o schimbare în bine în comună. În ultimii ani nu s-a făcut aproape nimic şi mă gândesc serios la modernizarea drumurilor, la canalizare, că suntem la doi paşi de municipiul Târgu-Mureş şi nu avem canalizare.”

corunca - ioan dumbravean

Ioan Dumbrăvean (Corunca)

„Candidez pentru a mă pune în slujba comunităţii cu faptele, nu cu vorbele. Încrezător în Dumnezeu, răspund cu solicitudine, mă comport onest, cântăresc lucrurile obiectiv şi îmi realizez planurile cu ambiţie.”

cristesti - emil almasan

Emil Almăşan (Cristeşti)

„Programul meu conţine reabilitarea şi asfaltarea tuturor străzilor, izolarea termică a locuinţelor cu sprijinul Consiliului Local, trasarea şi găsirea unor noi spaţii pentru parcări, amenajarea drumurilor agricole.”

sancraiu de mures - remus sangeorzan

Remus Sângeorzan (Sâncraiu de Mureş)

„În acest mandat, priorităţile pe care le-am avut la nivelul comunei Sâncraiu de Mureş au fost extinderea reţelei de canalizare, extinderea reţelelor de apă în zonele în care s-au dezvoltat străzi noi, am extins grădiniţa de la Sâncraiu de Mureş cu încă patru grupe, am amenajat parcuri de joacă.”

sangeorgiu de mures - gheorghe tatar

Gheorghe Tătar (Sângeorgiu de Mureş)

„Voi promova acţiuni pentru o comună mai curată şi ecologică, voi promova activităţi de sprijin social pentru familiile defavorizate, bătrâni şi copii, voi milita pentru înfiinţarea şi amenajarea pistelor pentru biciclete.”

sanpaul - marius czinkus

Marius Czinkus (Sânpaul)

„Cu gândul curat, candidez cu hotărâre şi responsabilitate pentru binele şi prosperitatea comunei noastre. Este nevoie de o uşă deschisă la Primărie pentru orice cetăţean. Vreau ca primăria să fie a tuturor locuitorilor comunei şi nu doar a unora.”

santana de mures - calin sorin moldovan

Călin Moldovan (Sântana de Mureş)

„Prin experienţa mea acumulată în administraţie, de peste 12 ani, fie ca administrator public, fie în calitate de consilier local, pot contribui semnificativ la dezvoltarea tuturor satelor aparţinătoare. Cunosc nevoile oamenilor şi ştiu ce trebuie făcut. Vom face o administraţie publică modernă şi transparentă, îndreptată spre agenda cetăţeanului.”

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE