Candidaţii PSD din Zona Reghin Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 882 Vizualizări

Candidaţii PSD din Zona Reghin

222Cotidianul Zi de Zi vă prezintă candidaţii pentru funcţia de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016 ai Partidului Social Democrat, din localităţile aflate în apropierea municipiului Reghin.

reghin - maria precup

Maria Precup (Reghin)

„Au trecut patru ani ca o clipă. Am făcut multe lucruri împreună pentru reghineni, dar mai avem încă multe de făcut. Dar pentru acest lucru trebuie să mai candidez pentru încă un mandat. Pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute, pe care le-am stabilit împreună trebuie să fiți alături de mine să mai tragem împreună la aceeași căruță care a transformat Reghinul și a dat o altă față acestui minunat municipiu.”

bala - mariana vlad

Mariana Vlad (Băla)

„Principalele realizări din perioada 2012-2016 sunt Căminul cultural Băla, finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă potabilă la Băla. Urmează punerea în funcţiune şi racordarea populaţiei la reţea. Sper ca săptămâna aceasta să semnez contractul de lucrări pentru drumuri agricole din Băla şi Ercea pe fonduri europene, Măsura 125, în valoare de 1 milion de euro.”

1 batos - dumitru cotoi

Dumitru Cotoi (Batoş)

„De-a lungul mandatelor am avut realizări pe diferite finanţări, de la finanţări locale, din bugetul local, Guvernul României sau din fonduri europene. Sunt convins atât eu, cât şi cetăţenii din comună, că am reuşit să punem o temelie la toate proiectele pe care le-am derulat şi pe care urmează să le derulăm.”

breaza - calin pop

Călin Pop (Breaza)

„Aici în comuna Breaza consider că PSD are o echipă foarte bună şi o să încercăm ca alături de echipa mea să oferim locuitorilor colunei condiţii de trai mult mai bune decât cele care au fost până acum. Pornim de la ideea că oamenii şi comunitatea trebuie să fie mereu pe primul plan.”

ideciu de jos - mihail petrut

Mihail Petruţ (Ideciu de Jos)

„Principalele proiecte ale comunei Ideciu de Jos pentru mandatul 2016-2020: aducerea lucrărilor de canalizare în faza finală, premergătoare verificărilor tehnice de punere în funcţiune, şi pietruirea a 7 kilometri de străzi din cele trei sate ale comunei.”

lunca - teodor vultur

Teodor Vultur (Lunca)

„Alimentarea cu apă a comunei Lunca este un proiect demarat şi realizat în mandatul 1996-2000. Un alt proiect este modernizarea drumului comunal DC 160 Frunzeni – Băiţa, pe o lungime de 7 kilometri, realizat în mandatul 2000-2004, prin fonduri SAPARD.”

petelea - octavian oprea

Octavian Oprea (Petelea)

„Mi-am propus înscrierea în Cartea Funciară a caselor şi grdinilor care se găsesc în intravilanul localităţilor Petelea şi Habic, finalizarea punerilor în posesie a terenurilor agricole extravilane şi finalizarea proiectului de canalizare în localitatea Petelea.”

suseni - mihai morar

Mihai Morar (Suseni)

„Câteva din obiectivele de realizat în perioada 2016-2020: accesarea de fonduri europene şi guvernamentale pentru realizarea canalizării în comună, elaborarea cadastrului comunei, amenajarea unei pieţe agro-alimentare în Suseni şi întocmirea Planului Urbanistic General.”

voivodeni - vasile boer

Vasile Boer (Voivodeni)

„Obiective propuse pentru perioada 2016-2020: modernizarea prin asfaltare a drumului comunal Voivodeni – Toldan, înfiinţarea reţelei de canalizare şi staţie de epurare ape uzate în localitatea Voivodeni, construirea unei baze sportive, achiziţionarea clădirii fostului atelier de cizmărie din Voivodeni şi transformarea lui în cămin cultural.”

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE