Home / Politic / Candidaţii PSD din Zona Sighişoara

Candidaţii PSD din Zona Sighişoara

Distribuie

222Cotidianul Zi de Zi vă prezintă candidaţii pentru funcţia de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016 ai Partidului Social Democrat, din localităţile aflate în apropierea municipiului Sighişoara.

sighisoara - ovidiu malancravean

Ovidiu Mălăncrăvean (Sighişoara)

„Eu vreau să atrag inteligență în Sighișoara. Orașul nostru este un mediu propice pentru dezvoltarea industriei IT. Cultura din România găsește aici un mediu de manifestare unic. Cultura generează turism. Turismul oferă locuri de muncă bine plătite și bunăstarea unei întregi zone.”

albesti - nicolae sovrea

Nicolae Şovrea (Albeşti)

„Consider că experienţa mea de şapte ani de la conducerea Primăriei mă recomandă să continui ce am început. Am mai multe proiecte în derulare, unul dintre ele fiind asfaltarea unor străzi în satul Albeşti, lucrare demarată dn această primăvară. De asemenea, intenţionez să introduc canalizarea în satele Boiu şi Ţopa.”

apold - ioan toth

Ioan Toth (Apold)

„Pentru următorii patru ani preconizăm să realizăm următoarele: asfaltare drum comunal Apold – Daia şi Apold – Vulcan, proiectul fiind realizat, şi executarea canalizării în comuna Apold, proiect aflat în actualizare, iar contractul semnat.”

coroisanmartin - dumitru aldea

Dumitru Aldea (Coroisânmărtin)

„E nevoie de respect şi sinceritate, devotament şi credinţă, fără de care nimic nu este posibil. Unii fac doar promisiuni ca să vă câştige încrederea. Noi alegem să o răsplătim, pentru noi faptele vorbesc!”

danes - mircea muntean

Mircea Muntean (Daneş)

„Candidez deoarece sunt nemulţumit de modul în care acţionează administraţia locală. Fără să mă laud, dar am terminat o facultate, momentan desfăşor o activitate de mic întreprinzător, şi am o idee despre ce înseamnă să administrezi fonduri. Voi avea o atenţie deosebită în privinţa cheltuirii fondurilor publice.”

nades - emilia tutunea

Emilia Tutunea (Nadeş)

„Două din obiectivele mele sunt revizuirea reţelei de canalizare şi de alimentare cu apă existente în vederea eliminării defecţiunilor generate de nerespectarea proiectului şi revizuirea instalaţiilor de încălzire din şcolile şi grădiniţele din Nadeş şi Ţigmandru.”

saschiz - ciulei csaba janos

Ciulei Csaba Janos (Saschiz)

„Ceea ce m-a determinat să candidez este faptul că actualul primar face mai mult pentru o persoană şi între ghilimele o gaşcă şi mai puţin pentru comunitate şi eu vreau să inversez această balanţă. Altfel spus, vreau să fac pentru comunitate şi să duc Saschizul mai departe pe drumul european. Avem posibilităţi şi resurse care trebuie puse în valoare nu numai pentru unii.”

viisoara - ovidiu stoica

Ovidiu Stoica (Viişoara)

„Am mai multe proiecte în derulare şi candidez ca să nu vine altcineva să le strice, să spună că sunt ale PSD-ului şi nu sunt bune. Proiectul principal este continuarea introducerii apei potabile în Viişoara, avem şi finanţare, iar un alt proiect este asfaltarea tuturor străzilor şi a drumului comunal din toate cele trei sate, în valoare de 1,4 milioane de euro.”

vanatori - mircea felegean

Mircea Felegean (Vânători)

„Pentru satul Vânători îmi doresc introducerea apei curente în gospodării, pentru satul Archita ne-am propus asfaltarea drumului din interiorul satului, la Şoard ne-am propus realizarea unei reţele de alimentare cu apă şi canalizare, pentru satul Mureni dorim introducerea apei curente în gospodării, la fel ca şi pentru satul Feleag.”

zagar - gheorghe liber

Gheorghe Libeg (Zagăr)

„Mi-am depus candidatura pentru a continua ce am început în calitate de viceprimar al comunei. Avem câteva proiecte nefinalizate, cum ar fi asfaltări în satele Seleuş şi Zagăr. Dezvoltarea infrastructurii este principalul obiectiv pentru perioada 2016-2020.”

 

 

 

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.