Home / Politic / Candidaţii PSD din Zona Târnăveni

Candidaţii PSD din Zona Târnăveni

Distribuie

444Cotidianul Zi de Zi vă prezintă candidaţii pentru funcţia de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016 ai Partidului Social Democrat, din localităţile aflate în apropierea municipiului Târnăveni.

tarnaveni - stanislav piaskovski

Stanislav Piaskovski (Târnăveni)

„Am considerat că este timpul să apară pe scena politică cineva care să îi reprezinte pe cei dezamăgiți de incompeten ţă şi nepăsare. Cetăţenii au nevoie de profesioniști care știu ce trebuie să facă, de seriozitate și integritate din partea celor care îi conduc.”

adamus - daniel maxim

Samuel Daniel Maxim (Adămuş)

„Voi face proiecte europene pentru asfaltare, canalizare, poduri şi trotuare, voi continua extinderea reţelei de apă din comună, voi aduce investitori pentru crearea locurilor de muncă, voi urgenta clarificarea situaţiei terenurilor agricole, păşunilor şi a pădurilor.”

bagaciu - ioan aldea

Ioan Aldea (Băgaciu)

„Acum 16 ani am devenit primar pentru întreaga comunitate şi candidez din nou pentru a desăvârşi ce am început. Băgaciu e probabil singura localitate din judeţul Mureş care e asfaltată în totalitate şi cu reţea de apă şi canalizare funcţionabilă, până la ultima căsuţă din comună. Mai am de realizat o nouă şcoală, asta îmi doresc.”

bahnea - mircea teodor pop

Mircea Pop (Bahnea)

„Motivul care m-a determinat să candidez este experienţa pe care am acumulat-o în decursul multor activităţi – inclusiv cea din perioada în care am mai fost primar – care mă obligă moral să fac ceva pentru comună, care în ultima perioadă se află într-un regres evident.”

ganesti - mathe levente

Mathe Levente (Găneşti)

„În primul rând, obiectivul meu este dezvoltarea comunei, crearea de locuri de muncă noi şi finalizarea proiectelor începute şi nefinalizate. În al doilea rând, cred că este nevoie şi de o schimbare, având în vedere că a fost o dominare destul de accentuată a UDMR-ului în zonă, care în afară de promisiuni a realizat cam puţin.”

mica - alexandru szilagyi

Alexandru Szilagyi (Mica)

„Am lucrat în administraţie 16 ani, patru mandate de viceprimar şi unul de primar. Am ieşit din administraţie din 2008. Lucrurile s-au schimbat, dar nu înspre bine. Nici o şcoală sau grădiniţă nu a fost extinsă după proiectul lăsat în 2007, străzile şi trotuarele din satele aparţinătoare sunt în situaţie jalnică, iar întăbularea proprietăţilor stagnează, după ce s-au plătit 2 miliarde de lei la o firmă, din bani publici.”

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: ”Spring Party” politic la Târgu Mureș: ”Gândim la fel/ Simţim la fel, iubim la fel…”

Distribuie Președintele Partidului Social Democrat Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a participat sâmbătă, 23 martie, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.