Horoscop 31 mai Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 502 Vizualizări

Horoscop 31 mai

 

Berbec- Sunteti usor delasator. Neglijarea unor sarcini  ar putea sa va coste scump, mai ales in plan profesional.

Taur – Traiti cu senzatia ca ziua nu se mai termina. Totusi, sarcinile curente vor fi indeplinite, ceea ce va va conferi satisfactie si liniste, scrie radioconstanta.ro. O invitatie in oras, la un eveniment monden, nu ar trebui refuzata.

Gemeni –  O zi destul de colorata din toate punctele de vedere: controverse provocatoare la munca, animatie in familie, solicitari din partea diverselor cunostinte. Incercati sa-i multumiti pe toti, dar nu va speriati daca lucrurile nu vor iesi chiar perfect. Nici nu se poate.

Rac – Aveti o zi minunata datorita faptului ca problemele mici, dar multe, pe care le-ati avut in ultima vreme, par sa se rezolve de la sine. Asa ca parte din timp va fi petrecut destul de relaxant, lucru de care, de altfel, cam aveati nevoie de ceva vreme.

Leu – Va bucurati de vesti din ce in ce mai bune privind stabilitatea financiara. Ar fi cazul sa fiti mai optimisti, avand in vedere ca totul pare sa mearga din ce in ce mai bine. Un prieten are nevoie de sustinere si o sa va pricepeti de minune sa-i ridicati moralul.

Fecioara – O zi tensionata  in plan amoros. Nu reusiti deloc sa-i intrati in voie partenerului, nemultumit, se pare, de faptul ca il ultima vreme ati tratat cu multa detasare relatia si pe el. Sanatatea scartaie putin, nu e vorba de o afectiune serioasa, ci de indispozitii mici, dar epuizante: dureri de cap, anemie, lipsa de tonus sau o amorteala generala care se prelungeste.

Balanta – Aveti  şanse sa intrati in gratiile celor dragi, aşa cum v-ati dorit, dar calea pe care o alegeti trebuie sa fie neapărat cea mai potrivită. Poate că voua va este uşor să treceti peste conflicte, dar lor, nu.

Scorpion – E posibil să aveti senzaţia inutilităţii unor cheltuieli sau a unei  investiţii, în special când vine vorba de cei dragi. Nu e chiar cea mai recomandata atitudine, asa ca incercati sa impacati si capra, si varza. Adica sa va multumiti familia cu bani putini si… caldura multa. La serviciu veti fi nevoit sa preluati sarcinile unui coleg temporar indisponibil.

Sagetator –  O relatie nesatisfacatoare se complica, riscand sa intre curand in agonie. Compensati implicandu-va intr-un proiect serios, cu rude de care va leaga niste interese majore.

Capricorn – Va puteti asuma o serie de responsabilitati fara teama. Ele vizeaza un sprijin in familie. Pentru aceasta va trebui insa sa va reorganizati prioritatile si timpul. Un surplus de bani va ajuta sa faceti fata unor cheltuieli in avans.

Varsator – O zi cu sansa unui profit material. In rest, va caracterizeaza spiritul de autonomie, independenta si o mare vointa de a reusi. Pe toate planurile.

Pesti – Astrele va predispun la romantism si visare. Faceti foarte probabil un drum de placere si va vedeti cu persoane care va inspira sa cautati frumusetea si optimismul. Sigur, apar cheltuieli, dar merita!

Sursa REALITATEA.NET:

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE