Implicați-vă, județul Mureș este al vostru! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 948 Vizualizări

Implicați-vă, județul Mureș este al vostru!

111Sunt Alexandru Lupa, am 52 de ani și din 2004 lucrez în fruntea Autorității Rutiere Române (ARR), filiala Mureș. Am absolvit Liceul Alexandru Papiu Ilarian în 1983, apoi Facultatea de Mecanică din Brașov – Secția Autovehicule Rutiere în 1989, și studii de Ingineria  Circulației Rutiere, la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj, în 2001. În perioada 1989-1991 am fost angajat al Întreprinderii de Transporturi (ITA) Mureș, în cadrul Serviciului Tehnic,  apoi până în 2001 în cadrul IPJ Mureș – Serviciul Poliției Rutiere – Sistematizare Semnalizare Rutieră, iar apoi la ARR Mureș.

În anul 2002 am devenit membru al PNL, apreciind că am stat suficient pe marginea terenului și că pot face mai mult pentru comunitate și orașul în care m-am născut, Tîrgu Mureș. Astăzi, candidez pentru poziția de consilier județean din partea PNL. Politica nu este pentru mine o meserie, pentru că eu voi fi mereu inginer, dar este modalitatea de a participa la construcția viitorului meu și al familiei mele. Ca inginer, eu așa văd lucrurile: județul este o mașinărie care trebuie să funcționeze din plin în condițiile în care din punct de vedere tehnic stă bine. Oamenii, comunitățile, dumneavoastră, eu suntem părți din acest angrenaj tehnic. Dacă refuzăm să participăm în angrenaj, desigur că motorul se gripează și apar probleme.

Haideți cu toții în angrenaj! Fără fiecare dintre dumneavoastră, motorul este slăbit! Implicați-vă, nu stați deoparte, haideți la vot!

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE