Nu rata două producții teatrale la Teatru 74 Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1169 Vizualizări

Nu rata două producții teatrale la Teatru 74

 

Weekend special pentru iubitorii de teatru din Tîrgu Mureș. Asociația Centrul Multimedia Teatru 74 a găzduit o conferință de presă marți, 31 mai, la sediul din Bastionul Măcelarilor, Cetatea Tîrgu-Mureș, moderată de actorii Nicu Mihoc, membru fondator Teatru 74 și Theo Marton, director executiv, care au lansat mureșenilor o invitație la două producții teatrale găzduite în cadrul turneului IndependNet 2016. Intrarea este liberă.

În ziua de 3 iunie, de la ora 20.00, se va juca ”Amintiri din epoca de școală”, o co-producție între Asociația REPLIKA, Asociația A.D.O. (Artă pentru Drepturile Omului) și Teatrul de Comedie, București.

Text: Mihaela Michailov

Distribuție: Katia Pascariu, Alexandru Potocean

Regie: Radu Apostol

Scenografie: Maria Mandea

Coregrafie: Paul Dunca

Muzica: Jak Neumann

Spectacolul a fost jucat în cadrul FEST-FEDR (Timișoara, 2015), FEST-TEEN (Teatrul Excelsior), în școli și universități și a primit premiul pentru Cel Mai Bun Spectacol, în FNTi 2015.

”Amintiri din epoca de școală” pornește de la experiențele personale pe care echipa proiectului le-a avut în anii de școală, documentând și ficționalizând momente de confruntare cu profesori, părinți și colegi.

În ziua de 5 iunie, de la ora 20.00, se va juca ”Hamlet pentru Hamlet”, o producție Teatru FIX, Iași

Autor dramatic: Mihai Pintilei

Distribuția: Codrin Dănilă, Alexandra Gîtlan, Ancuța Gutui, Adrian Marele, Cătălin Ștefan Mîndru, Ovidiu Ivan, Bogdan Cantauz

Tehnici: Alexandru Amargheolaei, Alin Prodan.

Spectacolul redă povestea unui tânar care nu își mai găsește locul într-un regat imaginar, unde deciziile sunt cât se poate de reale și au consecințe surprinzătoare, nefiind recomandat persoanelor sub 18 ani sau celor cu o sensibilitate crescută față de un limbaj explicit.

IndependNET este o rețea a companiilor și teatrelor independente din România, ce își propune organizarea anuală a turneului IndependNet, cu scopul de a facilita un „schimb de spectacole” între membrii rețelei.

Turneul IndependNet 2016 este un proiect cultural co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE