„Sunt omul comunității tale!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1831 Vizualizări

„Sunt omul comunității tale!”

111Mă numesc Balaş Ionela Daniela și am intrat în politică în urmă cu 10 ani. Am fost, pe rând, președintă OFPDL Sighișoara, președintă OFPDL Mureș, vicepreședintă OFPDL Național, consilier local Sighișoara, copreședintă OFL Mureș, vicepreședintă OFL Național, consilier județean Mureș.

Cred cu tărie că uşile politicii trebuie să se deschidă şi pentru femeile din România. Sunt foarte mulţumită că am o echipă puternică, alcătuită din doamne tinere cărora le pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lor şi şi se implică!

M-am născut și am crescut într-o zonă deosebită, la Daneș, pe Valea Târnavei Mari. Studiile liceale le-am facut la Liceul Joseph Haltrich din Sighișoara, într-o atmosferă medievală și totuși actuală, cu profesori care mi-au îndrumat pașii spre activitatea viitoare. Sunt licențiată în Economie și am un masterat în audit financiar contabil. M-am căsătorit în anul 1988 și am o fiică care s-a născut în anul 1989.

Activitatea profesională desfășurată a fost de inspector în asigurări, director în domeniul comerțului, apoi în domeniul hotelier, domeniul persoanelor defavorizate, al fundațiilor de întrajutorare. Din anul 1992 am propria mea afacere. Am fost invitată la Gala Femeilor de Succes ale anului 2015 – a XII-a ediție – unde mi-a fost decernat Premiul de Excelență pentru activități umanitare și am stat alături de cele mai importante personalități feminine din România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE