Home / Administratie / Consilier local din Sânpaul, căutat pentru tentativă de omor

Consilier local din Sânpaul, căutat pentru tentativă de omor

Distribuie

Consilierul local Remus Vinţ din comuna Sânpaul este căutat de echipele Serviciului de Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş după ce l-a înjunghiat miercuri, 1 iunie, în spate, pe consilierul personal al primarului, un bărbat în vârstă de 32 de ani.

Incidentul a avut loc în apropierea sediului Primăriei şi este considerat regretabil de Simon Istvan, primarul comunei Sânpaul, care a declarat că agresorul nu se află la prima abatere, recent agresând o profesoară din localitate. „A fost sesizată Poliţia acum zece zile că acest criminal nu îşi vede de treabă şi uite că astăzi a şi comis-o, din păcate. Agresorul se numeşte Vînţ Remus”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, primarul Simon Istvan. De asemenea, primarul Simon Istvan a declarat, pentru Agerpres, că agresorul este „singurul consilier local din ţară care trăieşte din ajutorul social” şi are la activ „circa 10 dosare penale pentru furt şi agresiuni şi că face parte dintr-o formaţiune politică a romilor”.

Conform celei mai recente declaraţii de avere, din 14 iunie 2015, făcută publică pe site-ul Primăriei Sânpaul, Remus Vînţ – care se află pe prima poziţie pe lista Asociaţiei Partida Romilor „Pro-Europa” pentru Consiliul Local Sânpaul la alegerile locale din 5 iunie 2016 – a declarat, la rubrica „Venituri”, suma de 1.000 de lei reprezentând indemnizaţia de consilier local şi suma de 7.200 de lei reprezentând alocaţii de stat şi supliment pentru copii.

Potrivit Agerpres, victima a ajuns la spital în stare de inconştienţă şi va fi operată la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu-Mureş.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.