Surprize pentru copiii, de 1 iunie Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 942 Vizualizări

Surprize pentru copiii, de 1 iunie

show 1Primăria municipiului Târgu-Mureş a pregătit copiilor, de ziua lor, o serie de surprize! Un spectacol de culoare, magie, muzică şi mişcare, au fost organizate deja în două dintre parcurile mari din oraş. Luni, 30 mai,  în Parcul Diamant, trupa „Showlandia” a strâns în jurul ei, vreme de aproape o oră, zeci de copii, părinţi şi bunici. Cu toţii s-au putut întâlni cu cele mai îndrăgite personaje. Minionii, Garfield, Minnie, Mickey, Pluto, Winnie The Pooh au cântat şi au dansat în direct.

Tot luni, 30 mai, din Parcul Diamant, distracţia s-a mutat în cartierul Mureşeni, în Parcul Record. Şi aici, copiii au năvălit la „Showlandia”, unde năzdrăvanii au dat viaţă personajelor. La finalul spectacolelor, cei mici au avut ocazia să facă fotografii cu personajele din desene animate. Primarul Dorin Florea a declarat: „Urez tuturor copiilor multă sănătate şi noroc în viaţă. Mă bucur că şi de data aceasta Primăria Târgu-Mureş le-a oferit momente de neuitat. Am văzut bucurie în ochii copiilor, dar şi ai părinţilor. Îi asigur pe toţi de respectul meu. Întotdeauna am preţuit copiii, care ascund în ei puteri nebănuite şi de multe ori au curajul de a face ceea ce adulţii nu reuşesc.”

Miercuri, 1 iunie, cei mici sunt așteptați în cartierul Dâmbu  Pietros, de la ora 19.30 la spectacolul ”Showlandia”. Potrivit deciziei Consiliului local din mai 2015, pe data de 1 iunie accesul copiiilor în incinta Grădinii Zoologice este gratuit.

Totodată, plimbările cu trenulețul nou inaugurat, Tomy, vor fi gratuite pentru copii. Seria manifestărilor dedicate celor mici, se încheie vineri, 3 iunie, când de la ora 18.30 ”Gașca Zurli” va susține un spectacol în cartierul Unirii.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE