„Aleg să vin mereu în slujba oamenilor!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2150 Vizualizări

„Aleg să vin mereu în slujba oamenilor!”

111Sunt omul care spune ce gândește și simte, face lucrurile în care crede şi își asumă toate acestea. Sunt omul care dăruiește fără a aștepta ceva în schimb, iubește viața și oamenii și, de aici ‒ alegerea de a veni mereu în slujba lor. Celor care m-au susținut de la început, le mulțumesc din suflet! Celor care m-au criticat, le mulțumesc și lor. Celor care au crezut și cred în mine, le mulțumesc în mod special: ei m-au ambiționat cel mai tare!

De-a lungul timpului, mi-am dedicat studiile și munca înțelegerii omului, tocmai pentru a-l ajuta să evolueze profesional și social. De aceea mi-am investit eforturile şi spiritul inovativ în realizarea de cercetări în domeniul educației și psihologiei educaționale, clinice, al psihopedagogiei speciale și al psihoterapiei. În paralel cu acestea, am desfăşurat şi coordonat activități de management, consultanță și expertiză în proiecte din diverse domenii.

M-am alăturat autorităților publice și organizațiilor nonguvernamentale locale, în campaniile umanitare derulate în județul nostru. De asemenea, am întreprins activități de voluntariat în domeniul psihologiei și al drepturilor omului. Fiind o fire independentă, mi-am concretizat inițiativele antreprenoriale în mediul economic privat și am avut ocazii deosebite să activez în companii naționale private din economie și media. Am colaborat cu diverse instituții și firme, ca specialist în resurse umane, training de personal și teambuilding.

În calitate de consilier județean ales, îmi propun:

  1. să exprim şi să consult voința cetățenilor în problemele de interes major;
  2. să încurajez educația și cercetarea, în spiritul democrației și al participării tinerilor la viața publică;
  3. să sprijin libera circulație a capitalurilor, a serviciilor, a produselor și a persoanelor, militând pentru eliminarea birocraţiei şi a barierelor administrative;
  4. să acționez pentru asigurarea unei autonomii economice locale bazate pe alocarea descentralizată a resurselor și pe respectarea principiului subsidiarității;
  5. să lupt pentru combaterea corupției, a crimei organizate, a fenomenelor de violență și a terorismului, a manifestării oricăror forme de discriminare.

Misiunea mea:

Să-mi pun în slujba comunității locale forța intelectuală, aptitudinile, competenţa profesională, spirituală și politică, în calitate de consilier județean ales. Nihil sine Deo!

Nadia RAŢĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE