BC Mureș, susținută și de la distanță cu o atmosferă apropiată de „junglă” BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 259 Vizualizări

BC Mureș, susținută și de la distanță cu o atmosferă apropiată de „junglă”

Deși de la sute de kilometri, suporterii echipei BC Mureș rămași acasă au trăit împreună ultimul meci al finalei de la Oradea. În cortul din spatele Sălii Sporturilor au fost instalate în jur de 400 de scaune în fața unui ecran pe care se derula „finala finalei” la baschet masculin dintre CSM Oradea și BC Mureș. Ultimele două finaliste ale campionatului, ambele învinse în urmă cu doi și un an de către dispăruta CSU Asesoft Ploiești au oferit un spectacol demn de o finală. Indiferent cine ar fi câștigat acest joc decisiv, era o campioană în premieră în baschetul românesc.

Probabil din cauza timpului capricios cortul a fost poate mai puțin populat decât ar fi fost de așteptat. În alte condiții atmosferice, probabil locurile nu ar fi fost suficiente, dar spațiu era destul și în picioare. Totuși, cu mic cu mare, cele câteva sute de suporteri s-au strecurat printre reprizele de ploaie și s-au reunit pentru a urmări împreună partida favoriților. Cu sufletul la gură, aplaudând fiecare reușită, creind o atmosferă asemănătoare celei din sală, suporterii alb-albștrilor au exultat spre final, când mureșenii au recuperat handicapul de pe tabelă și s-au aflat foarte aproape de istoricul titlu. Nu a fost să fie, dar este al patrulea podium consecutiv pentru BC Mureș, dintre care trei locuri doi.

Suporterii reuniți lângă sală au primit cu fair-play-ul care caracterizează galeria „tigrilor” înfrângerea și au plecat acasă cu un sentiment amestecat. Între amarul celui de-al treilea eșec în finală și mândria cuceririi celei de-a treia medalii de argint, rămâne speranța pentru anul viitor…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE