Home / Politic / Civica. Merităm votul dumneavoastră …

Civica. Merităm votul dumneavoastră …

civicaAstăzi este ultima zi de campanie. Sunt sigur că toți competitorii se întreabă da că le-a scăpat ceva, dacă mai au ceva ce nu au promis. Mai au, încă, timp s-o facă. În ce ne privește se poate vedea că nu ne-a scăpat nicio promisiune. Asta pentru că nu am făcut promisiuni! Deloc! Noi ne-am gândit cu să îmbunătățim sistemul și nicidecum ce foloase să tragem de pe urma lui. Așa că am mers pe proiectul nostru, fără să ne abatem, fără să dăm „mai tare” cântecul obișnuit al sirenelor electorale, cu refrenul său de promisiuni neonorate. Am dus o campanie cinstită, orientată înspre planurile noastre, fără atacuri și fără murdării. De nici un fel! Noi credem că doar în acest mod se poate duce o campanie.

Recunosc, n-au fost „dezvăluiri” suculente nici vorbe de ușa cortului care mai atrag pe unii sau alții. Ne-am centrat pe felul în care alegătorii pot să-și exercite controlul asupra aleșilor și modalitatea în care dorințele cetățenilor pot fi, mai repede și mai corect, puse în operă. E mult, e puțin, dumneavoastră alegeți! Eu știu una și bună: e corect! Atât față de dumneavoastră, cât și față de noi și competitorii noștri. Dacă v-am convins și ne votați, primul lucru pe care-l vom face va fi să introducem proiectul MC2 în dezbaterea consiliului local. Cu sau fără aprobarea consilierilor, vom lansa proiectul și vom folosi avantajele lui, chiar și atunci când lucrul acesta nu va fi prea convenabil. Eu sper, totuși, că vom avea înțelegerea și votul dumneavoastră și vom putea lansa proiectul nostru în toată deplinătatea lui. Am avea, toți, de câștigat!

Doresc să mulțumesc colegilor mei de la UNPR, care și-au rupt din timpul liber ajutându-mă să duc această campanie la bun sfârșit. Am fost, suntem și vom fi o echipă care merită votul dumneavoastră!

Ing. Cristian Victor CĂTANĂ

Președinte UNPR Târgu-Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Amenzi uriașe pentru parcări pe locurile pentru persoane cu handicap!

Personalul Biroului Siguranță Rutieră din cadrul Direcției Poliția Locală Târgu Mureș a efectuat, în ultima …