Home / Sanatate / Iunie vine cu o serie de cursuri de alăptare pentru viitoarele mămici

Iunie vine cu o serie de cursuri de alăptare pentru viitoarele mămici

Distribuie

Mami Center organizează la sediul Senso, pe tot parcursul lunii iunie, o serie de cursuri pentru mămicile care alăptează, pentru viitoarele mămici, dar și pentru tătici. Potrivit Adinei Iancu, moașă și consultant în terapie la Mami Center, în perioada 1-5 iunie, la ora 18.00, va avea loc un curs de gimnastică de reeducare abdo-perineală pentru mămici de la 6-8 săptămâni post-partum (prevenirea apariției incontinenței urinare, hemoroizi, diastază abdominală, prolaps etc.), în perioada 3-4 iunie, la ora 17.00, se va desfășura un curs expres de pregătire pentru naștere, alăptare și puericultură pentru gravide aflate în săptămâna 34 de naștere (tatăl primește atestat de puericultură ce îi va oferi încă 10 zile de concediu), iar în data de 8 iunie, la ora 17.30, va avea loc cursul de diversificare a alimentației.
Programul lunii iunie continuă cu un curs de pregătire pentru naștere pentru gravidele aflate în săptămânile 28-30 de sarcină, care va avea loc în data de 13 iunie, la ora 17.30. În data de 14 iunie, la ora 11.00, va avea loc cursul „Masajul bebelușului”, la care pot participa mămici, tătici, bunici și, bineînțeles, bebeluși. Seminarul „Sunt mămică. Ce mă fac?” va avea loc în data de 16 iunie, la ora 17.30. În cadrul acestuia, se vor aborda următoarele teme de interes: sarcină, nutriție, igienă, exerciții fizice, cum se aleg cadrele medicale și locul nașterii. În 17 iunie, la ora 17.30, se va organiza un curs de puericultură, cu atestat pentru tătici, iar în data de 21 iunie, la ora 17.30, gravidele sunt invitate la cursul de alăptare. Totodată, în data de 22 iunie, se va desfășura grupul de suport pentru mamele care alăptează. În zilele de 25 și 26 iunie, la ora 11.00, va avea loc un curs expres de pregătire pentru naștere, alăptare și puericultură destinat gravidelor aflate în săptămâna 34 de sarcină. Ultima zi a lunii iunie este dedicată educației sexuale pentru părinți, pentru ca aceștia să știe cum să le vorbească, când va fi cazul, copiilor despre sex. Pe lângă toate aceste cursuri, Adina Iancu oferă consultații în alăptare permanent. Mamele care doresc să se înscrie la aceste cursuri pot să o facă la numărul de telefon: 0743-319.890.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Ministrul Sănătății, vizită la Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin

Distribuie Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a efectuat astăzi o vizită la Spitalul Municipal „Dr. Eugen …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.