“Prioritatea mea: calitatea serviciilor medicale” Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

“Prioritatea mea: calitatea serviciilor medicale”

111Mă numesc Dan Sîmpălean, am 35 de ani, sunt medic și cadru didactic universitar. Sunt căsătorit și am 2 copii, un băiețel de 4 ani și 4 luni și o fetiță de 1 an și 6 luni. Sunt în echipa PNL Mures de 12 ani, iar din anul 2012 sunt implicat activ în administrația publică locală, fiind ales consilier local municipal în Consiliul Local Tîrgu Mureș.

Pe parcursul mandatului de consilier am participat activ la toate ședințele consiliului, am avut proiecte inițiate împreună cu colegii din echipa PNL, precum și multe amendamente aduse la nenumărate proiecte.

Încă de la începutul activității mele în cadrul echipei PNL mi-am propus să fac o altfel de politică și continui pe acest drum și în prezent. Ce vreau să spun cu “o altfel de politică”? Mă refer la o politică bazată în primul rând pe comunicarea directă cu cetățenii, o politică în care dumnealor să poată spune toate problemele cu care se întâlnesc zi de zi, iar noi, cei din administrație, să le prioritizăm și să încercăm să le rezolvăm. Acest lucru pot afirma că se întamplă începând cu 2012.

Rolul meu în echipa de consilieri județeni ai PNL este legat de domeniile pentru care am expertiză. Ca medic și cadru didactic, mă voi ocupa de domeniul sănătății și al educației. Începând din septembrie 2015, am avut șansa să vin la conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș, fapt care m–a onorat, si am acceptat această funcție cu seriozitate și responsabilitate.

Am găsit aici nenumărate lipsuri, probleme, dar și o echipă dornică să construiască și să îmbunătățească condițiile oferite pacienților noștri.

Știu și simt mai bine decât alții că în județul nostru costurile de întreținere a sănătății devin din ce în ce mai mari și că mulți dintre noi nu au posibilitatea să își permită cele mai bune tratamente. E limpede că sănătătea ne costă mult prea mult. În sistemul de sănătate apar în mod continuu pierderi nepermise, care aduc costuri mari pentru întreaga societate. În aceste condiții calitatea serviciilor medicale devine o prioritate pentru mine. De aceea, am și început în cadrul spitalului să ne axăm pe angajare de personal calificat, achiziție de aparatură modernă, creșterea calității condițiilor de cazare, pentru ca, în final, dumneavoastră, cetățenii să beneficiați de cele mai bune servicii medicale.

Candidez pentru funcția de consilier județean în echipa PNL pentru ca împreună cu dumneavoastră să continuăm proiectele începute în urmă cu 4 ani și să aducem județul Mureș acolo unde îi este locul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE