Prof. dr. Nadia Raţă, vizite în Viişoara, Sântioana şi Băgaciu Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1768 Vizualizări

Prof. dr. Nadia Raţă, vizite în Viişoara, Sântioana şi Băgaciu

111Preşedintele Comisiei pentru Educaţie Naţională din cadrul Partidului Naţional Liberal Mureş, prof. dr. Nadia Raţă, a efectuat în perioada 31 mai – 2 iunie trei vizite în localităţile Viişoara, Sântioana şi Băgaciu, prilej cu care a luat contact cu diversele probleme sociale cu care locuitorii din cele trei sate se confruntă. Sensibilizată de poveştile de viaţă impresionante ale locuitorilor din cele trei sate mureşene, prof. dr. Nadia Raţă a promis că va reveni cu soluţii concrete pentru rezolvarea acestora.

viisoara

Viişoara, locul „unde alţi candidaţi nu merg”

Prima destinaţie a fost consemnată marţi, 31 mai, la Viişoara, localitate aflată la 26 de kilometri de municipiul Sighişoara. „Am fost prezenţi în comuna Viişoara, acolo unde alţi candidaţi nu merg. Ne-am întâlnit cu oamenii locului şi am discutat despre greutăţile cu care se confruntă. Am fost încă o dată sensibilizată de condiţiile grele în care îşi duc traiul. După terminarea campaniei, voi reveni la ei împreună cu aleşii locali şi îi voi chema alături pe aceia care pot să facă ceva pentru această comunitate. Să le dăm o mână de ajutor! E clar ca au nevoie de noi!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, prof. dr. Nadia Raţă, aflată pe poziţia a şasea pe lista Partidului Naţional Liberal pentru Consiliul Judeţean Mureş.

santioana

„Sântioana are nevoie de schimbare”

A doua zi, miercuri, 1 iunie, Preşedintele Comisiei pentru Educaţie Naţională din cadrul Partidului Naţional Liberal Mureş a vizitat satul Sântioana din comuna Viişoara. „Copiii au fost cei care ne-au întâmpinat încă de la intrarea în sat. Tot ei au fost cei care au deschis lista de priorități cu lucrurile care îi frământă. Nu a contat pentru ei faptul că încă nu au drept de vot, au ținut morțiș să își spună păsul, unor oameni deschiși să-i asculte și să-i ajute. Cea mai arzătoare dorință este ca părinții lor, aflați la muncă în străinătate, să se poată întoarce acasă, pentru a le oferi de aproape dragostea și grija părintească de neînlocuit. Pentru asta însă, Sântioana are nevoie de schimbare. Nevoia de schimbare o resimt adulţii şi cu precădere, vârstnicii. Ei au puterea de a cântări lucrurile făcute, dar în special pe cele rămase nefăcute. Și vor ca problemele lor, amânate de atâta timp, să fie rezolvate!”, a afirmat prof. dr. Nadia Raţă.

bagaciu

„Locuitorii din Băgaciu doresc o viaţă mai bună”

Joi, 2 iunie, prof. dr. Nadia Raţă s-a aflat în comuna Băgaciu, unde a fost întâmpinată cu ospitalitate de localnici, şi desigur de echipa liberalilor din Băgaciu. „În anul 2016, în comuna Băgaciu, mulți oameni ezită să spună deschis că își doresc realmente o schimbare în mai bine. Teama de eventuale represalii îi face să fie supuși și rezervați. Își doresc însă o viață mai bună, locuri de muncă și un tratament fără discriminări. Cu toate acestea ospitalitatea și căldura sufletească a localnicilor te impresionează și te mobilizează să te implici și să-i ajuți”, a subliniat prof. dr. Nadia Raţă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE