Share

Home / Invatamant / Conducerea Universităţii “Petru Maior”, scrisoare către absolvenţi

Conducerea Universităţii “Petru Maior”, scrisoare către absolvenţi

111„Dragi absolvenţi,

Dorim să vă felicităm pentru reuşita voastră şi să vă transmitem că suntem alături de voi, în toate încercările şi examenele vieţii ce vor urma.

Într-o societate aflată în continuă schimbare, e foarte important să ştii că nu eşti singur. Scopul vostru permanent trebuie să fie cunoaşterea, năzuinţa spre frumos, încrederea în adevăr şi bine! Orice examen promovat, orice lecţie învăţată, orice carte citită reprezintă trepte pe care puteţi păşi spre viitorul vostru, fără teamă că fundamentul acestei construcţii a destinului vostru se va prăbuşi. Nimic nu e mai important decât să ştii că vei domina lumea, cu mintea ta, cu înţelepciunea ta, cu bogăţia spirituală a întregii tale fiinţe aflate în căutarea propriei identităţi.

Tinereţea, frumuseţea şi puritatea voastră morală reprezintă pentru noi şi pentru profesorii voştri motive de speranţă, de mândrie, de încredere, dar şi garanţii neîndoielnice ale succesului binemeritat.

Un singur lucru să nu uitaţi: că în tot acest demers de edificare a propriului vostru destin şi orizont al cunoaşterii, nu sunteţi singuri.

 

Cu drag,

Un partener loial,

Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureş”

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

Astăzi, de ziua voastră, de ziua noastră, ne-am gândit la acei oameni cărora le datorăm …

Share
Share