Ciprian Dobre: „Am votat cu gândul la echipă” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 455 Vizualizări

Ciprian Dobre: „Am votat cu gândul la echipă”

Președintele Consiliului Județean (CJ), Ciprian Dobre, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat cu gândul la o echipă care „a făcut și încă va mai face multe pentru acest oraș și pentru acest județ”.
„Traversăm o perioadă dificilă la nivel național și european. Este o vreme în care nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, toată lumea se ceartă cu toată lumea și cel mai grav este faptul că nu mai avem încredere în cel de lângă noi. Am votat cu gândul la o echipă, cu gândul de a consolida încrederea în echipele care deja au trecut prin multe, la o echipă care a făcut și încă va mai face multe pentru acest oraș și pentru acest județ. PNL, cel mai important partid românesc din județul Mureș, așa cum a fost de foarte multă vreme încoace, își propune să câștige alegerile la nivel județean și să câștige detașat la nivelul municipiului Târgu-Mureș”, a declarat Ciprian Dobre.
În ceea ce privește faptul că Instituţia Prefectului a distribuit secţiilor de votare mai puţine buletine de vot decât numărul stabilit prin lege, Ciprian Dobre a declarat că alegerile din 2016 sunt „cele mai prost organizate alegeri din județul Mureș din 1990 încoace”, catalogând drept o „catastrofă” organizarea acestora.
„Sunt cele mai prost organizate alegeri din județul Mureș din 1990 încoace. Este inacceptabil ca în miez de noapte autoturisme să se plimbe prin județul Mureș cu buletine de vot. Procesul electoral a început ieri, la ora 16.00, iar ieri, la ora 24.00, și astăzi, la ora 1.00, președinții de secții de votare nu știau ce să facă, nu știau cum să încheie procesul verbal de recepționare a buletinelor de vot. S-au întâmplat lucruri cu totul și cu totul inimaginabile, nimeni nu a avut sub control începerea procesului electoral în județul Mureș la alegerile locale din 2016. Astăzi, am avut teleconferință la nivel național și nicăieri în țară nu s-a întâmplat o asemenea catastrofă din punct de vedere organizatoric. Dacă ar fi să vorbim din punct de vedere juridic, procesul electoral nici măcar nu putea începe”, a subliniat președintele CJ Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE