Ionela Ciotlăuș (ALDE) :  ”Sunt pregătită să guvernez local acest oraș” Politic
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 271 Vizualizări

Ionela Ciotlăuș (ALDE) : ”Sunt pregătită să guvernez local acest oraș”

Ionela Ciotlăuș, candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș și-a exercitat dreptul de vot la una din secțiile de votare amenajate la Gimnaziul de Stat ”Romulus Guga”. ”Am votat cu gânduri bune. Am votat pentru viitorul copiilor noștri la Târgu-Mureș, pentru o administrație eficientă în slujba cetățeanului. Am votat împotriva disprețului față de cetățeanul din Târgu-Mureș, pentru o mai bună gospodărire a banului și domeniului public. Cred că după 16 ani această administrație, acest executiv și-a arătat limitele maxime la care poate guverna orașul. Sunt pregătită să guvernez local acest oraș, și din executivul primăriei, și din Consiliul Local sau Consiliul Județean. Experiența pe care o am în administrație este garanția mea pentru viitor. Când mi-am exercitat un mandat în Consiliul Local am început proiecte pentru acest oraș, proiecte pe care pot să le continuii din orice poziție care o voi câștiga în urma acestor alegeri”, a declarat Ionela Ciotlăuș

Nereguli semnalate de Ionela Ciotlăuș

Ionela Ciotlăuș a adus critici privind organizarea votului, semnalând unele nereguli din ziua de dinaintea votului. ”Aș vrea să atrag atenția asupra faptului că reprezentantul guvernului în teritoriu nu a organizat așa cum scrie legea ziua votului. Acest lucru este un atac la democrație, un atac fără precedent asupra dreptului cetățeanului de a-și exercita dreptul la vot în bune condiții. Sâmbătă s-au descoperit la „Alexandru Iooan Cuza” saci cu buletine de vot nesupraveghiate, nepreluate de nimeni, aflate sub casa scării . În ziua votului, s-a închis secția 4 în care s-a înregistrat vot dublu la primar. De asemenea, s-a schimbat președintele unei secții de votare la un liceu din oraș, care a plecat cu ștampilele acasă. Acest lucru este inadmisibil, la 26 de ani de democrație cred că era momentul ca cetățenilor să le fie respectat dreptul la vot așa cum se cuvine, pentru exercitatarea unui vot în conformitate cu doleanțele acestora”, a spus Ionela Ciotlăuș.

Câte mandate ne vor da, atâtea vom duce”

În ce privește numărul de consilieri pe care ALDE speră să le obțină la Consiliul Local și Consiliul Județean, Ionela Ciotlăuș a precizat că numărul acestora depinde de voința alegătorilor. ”Voturile sunt la cetățeni, și câte mandate ne vor da, atâtea vom duce. Ne așteptăm la cât mai multe mandate, așa cum credem că merităm.”, a precizat Ciotlăuș. Întrabată dacă genul feminin va avea vreun efect în rândul alegătorilor, Ionela Ciotlăuș a precizat că acest aspect nu contează, esențiale fiind calitățile unui candidat pentru a conduce orașul. ”Cred că acest lucru deja nu mai contează, important este ca orice candidat pe care cetățenii îl vor alege să fie un candidat responsabil, care vine în fața electoratului cu angajamente ferme și care poate să apropie proiectele orașului către nevoile cetățenilor. Cred că a discuta astăzi despre genul unui candidat nu este o prioritate pentru un oraș care trebuie să prospere, indiferent de cine îl conduce”, a subliniat Ionela Ciotlăuș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE