Apariție de senzație în Târgu Mureș, la Mondo Trade Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 735 Vizualizări

Apariție de senzație în Târgu Mureș, la Mondo Trade

Iubitorii de tehnologie performantă au motive de bucurie. În aceste zile, la Mondo Trade, cunoscuta fiormă târgumureșeană din domeniul auto, poate fi verificat, “pe viu”, noul model Hyundai Elantra.
Aflat la a șasea generație, noul Elantra a fost integral redefinit, comparativ cu versiunea anterioara, beneficiind de o îmbinare rafinată a tehnologiei, confortului și eficienței. Autovehiculul se remarcă prin designul exterior surprinzător, conturat de forma deosebită a farurilor HID, cu tehnologie LED, care încadrează grila hexagonală specifică gamei. Liniile fine ale exteriorului continuă în mod armonios și în habitaclu, prin integrarea materialelor de calitate.
Dimensiunile noii generații au fost adaptate pentru a genera mai mult volum, iar spațiul a fost optimizat pentru un control intuitiv, orientat spre conducătorul auto. Pentru un plus de confort, Elantra dispune de instrumentar de bord Supervision, cu ecran color TFT LCD de 3.5 inch, volan și scaune față încălzite, aflate în dotările opționale.
În România, modelul este disponibil în două variante de motorizare. Clienții pot alege între propulsorul diesel de 1,6 litri CRDi, care dezvoltă 136 CP, oferind un consum mediu de combustibil de 4,5 l/100 km, cu emisii de CO2 de 118 g/km și versiunea pe benzină, care livrează 128 CP și un consum mediu de 6.6 l/100 km, ceea ce echivalează cu emisii de CO2 de 153 g/km.
Mașina pote fi văzută, testată și cumpărată în condiții avantajoase la Mondo Trade, dealer în județul Mureș pentru marca Hyundai.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE