Home / Alegeri Locale 2016 / Maria Precup câştigă un nou mandat de primar la Reghin

Maria Precup câştigă un nou mandat de primar la Reghin

Maria Precup, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Reghin a câştigat un nou mandat în urma votului exprimat duminică, 5 iunie de cetăţenii Reghinului. „În primul rând vreau să mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi care mi-au dat un nou mandat. În al doilea rând, ce am promis în această campanie trebuie să fac. De aceea va trebui să selectez toate informaţiile din întâlnirile cu cetăţenii, de la cei care au avut încredere în mine precum şi de la cei care nu au avut încredere în mine dar care au ridicat probleme în ce priveşte Reghinul, să le pun pe hârtie şi să fac proiecte pe care să le duc la îndeplinire. Angajamentele mele sunt foarte grele şi sper să am şi sprijin din toate punctele de vedere pentru a duce la îndeplinirie aceste proiecte. Am spus că un primar pentru a realiza proiectele propuse are nevoie de două mandate. Iată că am câştigat şi al doilea mandat , ceea ce înseamnă că trebuie să fiu cu fruntea sus şi să mă ţin de cuvânt. Voi fi, aşa cum am spus şi la victoria de acum patru ani  primarul tuturor reghinenilor. Am ieşit din nou primar pentru că nu m-am schimbat. Cât am putut şi cât mi-a stat în putere m-am ţinut de cuvânt. Am luat tot timpul în calcul promisiunile pe care le-am făcut”, a precizat Maria Precup.

„Voi fi o persoană echilibrată şi echidistantă” 

Potrivit primarului Maria Precup, campania a decurs în condiţii optime, încrederea reghinenilor find cea  care a determinat-o de a merge mai departe şi de a căştiga un nou mandat de primar la Reghin. „Ziua de azi a fost cea mai grea din campanie. Chiar dacă în timpul campaniei, seara eram super obosită, dimineaţa nu aveam nimic deoarece cetăţenii mi-au dat puterea de a merge mai departe. A fost o campanie decentă, o campanie fără cheltuieli, concretizată în întâlnirile permanente cu oamenii. Celor care m-au ales le port o recunoştinţă deosebită că au avut încredere în mine, chiar dacă nu am avut o comunicare permanentă cu toţi. Celor care nu m-au ales vreau să-i asigur că voi fi şi primarul lor, voi fi o persoană echilibrată şi echidistantă  atunci când voi lua orice decizie. Nu mă va interesa faptul că m-au votat sau nu. Este opţiunea fiecăruia să-şi aleagă conducătorul. Faptul că am câştigat înseamnă că mai mulţi m-au ales pe mine, lucru care îmi dă putere să fiu un om onest şi corect faţă de toţi cetăţenii”, a spus Maria Precup.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primul an de mandat pentru Márk Endre, primarul municipiului Reghin

Pe 26 octombrie 2020, Márk Endre depunea jurământul pentru funcția de primar al municipiului Reghin, …