Share

Home / Slider / Peste 1000 de acte de identitate eliberate în ziua alegerilor

Peste 1000 de acte de identitate eliberate în ziua alegerilor

 

1138 documente de identitate s-au eliberat de cele 16 Servicii Publice Comunitare Locale de Evidență a Persoanelor (S.P.C.L.E.P.) din judeţul Mureș, în 4 – 5 iunie 2016.

Potrivit informațiilor furnizate de Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Mureş, prin vocea directorului executiv, Codruța Sava, la  nivelul judeţului, în zilele de 4 şi 5 iunie 2016, serviciile publice comunitare locale de evidenţă a persoanelor au soluţionat cererile depuse de cetăţeni, fiind eliberate un număr total de 1138 acte de identitate, din care 1058 cărţi de identitate şi 80 cărţi de identitate provizorii.

Astfel, în 4 iunie au fost eliberate un număr de 469 acte de identitate, din care 439 cărţi de identitate şi 30 cărţi de identitate provizorii. A doua zi, în ziua alegerilor locale, s-au eliberat 669 acte de identitate, din care 619 cărţi de identitate şi 50 cărţi de identitate provizorii.

 

 

Share

1 comentariu

  1. Ce harnici sunt, lucreaza zi si noapte, sambata si duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Locuințele pentru medici ale Fundația Studium – Prospero, prind contur la Miercurea Nirajului

Fundația Studium – Prospero din Târgu Mureș urmează să-și ducă la îndeplinire promisiunea prin care …

Share
Share