Mirajul dansului cu Andreea Gereb, la Clubul Sportiv Juvenes Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 745 Vizualizări

Mirajul dansului cu Andreea Gereb, la Clubul Sportiv Juvenes

„Dansul e poezie în mișcare.” „Dansul e muzica mișcării.” „Dansul este limbajul ascuns al sufletului.” Sunt mii de definiții ale dansului oferite de-a lungul timpului. Toate transmit un singur adevăr, dansul înseamnă emoție. Iar dincolo de emoție sunt beneficiile evidente pentru sănătatea fizică și psihică.
Clubul Sportiv Juvenes le oferă prichindeilor, atât fetițe, cât și băieței, cursuri de dans modern. Copiii sunt așteptați la o activitate fizică distractivă, care ajută la tonifierea musculaturii și la dezvoltarea armonioasă a corpului. 13329794_247111102347000_688242142_n
Antrenamentele sunt susținute de Andreea Gereb, instructor cu o experiență de 10 ani în dansul sportiv. Momentan, antrenoarea se ocupă de o grupă de copii formată din nouă fetițe, cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani. Micile dansatoare se pregătesc de mai bine de o lună pentru participarea la concursul național de dans „Buburuza de aur”, ce va avea loc în data de 12 iunie, de la ora 10, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Tîrgu-Mureș. Micuțele vor evolua în categoria baby, 4-5 ani, la secțiunea dans modern.
Dansul dezvoltă coordonarea copilului, forța, echilibrul și flexibilitatea. Înscrierea prichindelului într-o grupă de dans înseamnă integrarea lui într-o comunitate de copii. Astfel, cel mic poate lega prietenii și învață să socializeze într-un grup. Repetițiile și faptul că trebuie să fie atent la instrucțiunile antrenorului, îl disciplinează, îl ajută să se concentreze și îi dezvoltă memoria.
„Eu îi îndemn pe părinți să îi lase pe copii să facă un sport, să evite statul cu orele în fața televizorului sau a calculatorului. Micuții trebuie să iasă din casă, au nevoie de o activitate care să îi disciplineze. Nu e vorba despre performanță, e vorba despre mișcare, o mișcare sănătoasă și benefică organismului, realizată sub îndrumarea unei persoane cu experiență în domeniu. Suntem la început, sperăm să creștem frumos. Obiectivul liniei dans sportiv din cadrul CS Juvenes pentru această toamnă este alcătuirea unei grupe de copii cu vârste mai mari, 9-13 ani, și a unei grupe de majorete”, transmite Andreea Gereb, antrenor dans.
Antrenamentele se desfășoară de două ori pe săptămână, marțea și joia, de la ora 17, la centrul fitness Gold Gym, situat în cartierul 7 Noiembrie, pe strada Ostrovului nr. 6. Cursurile de dans se adresează și adulților, momentan patru perechi de tineri învață coregrafii pentru a-și impresiona invitații la nunta lor.
Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.csjuvenes.ro.
Antrenorul poate fi contactat pe adresa de email: andreea.gereb@csjuvenes.ro sau la numărul de telefon: 0744 959 677.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE