Share

Home / Invatamant / Premierea olimpicilor la istorie și științe sociale

Premierea olimpicilor la istorie și științe sociale

 

Departamentul de Istorie – Relații Internaționale din cadrul Facultății de Științe și Litere al Universității Petru Maior împreună cu Inspectoratul Școlar Județean va premia liceenii care au obținut rezultate la olimpiadele naționale în domeniul istoriei și al științelor sociale și profesorii lor coordonatori. Festivitatea va avea loc în Aula Magna a Universității Petru Maior, ora 12:00, miercuri, 8 iunie 2016.

Potrivit organizatorilor, prin această activitate se dorește implicarea tinerilor liceeni și profesorilor lor în cultivarea unei culturi a performanței și în dezvoltarea excelenței în educație. ”Ca membrii ai comunității locale apreciem atât eforturile și sacrificiile tinerilor liceeni pentru obținerea de rezultate valoroase în competițiile naționale, precum și dedicarea și profesionalismul profesorilor care au oferit îndrumare și sprijin moral pentru obținerea acestor rezultate” a declarat lect. univ. dr. Mihaela Daciana Boloș, director Departament de Istorie și Relații Internaționale.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Aproape 21 miliarde de euro pentru agricultură, cum îi cheltuim

România va beneficia de aproape 21 de miliarde de euro în noul exercițiu bugetar european …

Share
Share