Home / Politic / Ciprian Dobre (PNL): “Suntem cel mai important partid românesc”

Ciprian Dobre (PNL): “Suntem cel mai important partid românesc”

Distribuie

1A pnlPartidul Național Liberal a obținut 30 de mandate de primar, la care se adaugă doi primari independenți pe care i-a susținut, din totalul de 102 unități administrativ-teritoriale din județul Mureș. Cu 37 de primari, UDMR se află pe primul loc în acest clasament, urmat de PNL și de PSD, acesta având 26 de primari. Cinci candidați independenți au devenit primari, alte trei formațiuni politice având câte un mandat de primar: Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR), Partidul Civic Maghiar (PCM), respectiv Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE).

1 grafic A

Cu 310 mandate de consilieri în Consiliile Locale din județul Mureș, PNL se află, de asemenea, în postura de cel mai important partid românesc, situându-se pe poziția a doua după UDMR, formațiune care va avea 440 de consilieri locali, în timp ce PSD este pe locul al treilea, cu 299 de mandate.

1 grafic BConsiliul Județean va avea următoarea configurație: UDMR – 15 consilieri, în timp ce PNL și PSD câte 10. “Cred că rezultatul PNL în județul Mureș este unul foarte bun. Le mulțumesc mureșenilor, care au apreciat munca de construcție din ultimii patru ani. Le mulțumesc și colegilor mei liberali, care au dovedit că munca de echipă reprezintă cea mai importantă caracteristică a partidului nostru. Suntem cel mai important partid românesc, fapt dovedit de numărul de primari, consilieri locali și consilieri județeni. Am pierdut doar patru și am câștigat alte nouă primării față de ciclul electoral anterior, în Bahnea, Cucerdea, Coroi-Sânmărtin, Ideciu, Sânpetru, Șincai, Chiheru, Petelea și Miheșu de Câmpie. Cred că aceste rezultate ne recomandă ca fiind partidul cu prima șansă pentru desemnarea Președintelui și vicepreședinților Consiliului Județean, dar și a viceprimarilor din județul Mureș”, a declarat Ciprian Dobre, președintele Partidului Național Liberal Mureș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

1 comentariu

  1. Iti aduc aminte , ca dupa cistigarea alegerilor , primarul ales Florea atragea atentia partidelor care instiga la ura sa inceteze ! Tu ce faci prin aceasta afirmatie, oare! UDMR – nu este partid romanesc!!??!! Este ungar sau…… Eu sunt roman si de etnie si de cetatenie dar se pare ca tonul la ura il dati voi , cei care va puneti drept aparatori impotriva ei!! Frate retragete di politica ! Lasa-i pe alti care sunt oameni europeni, nu mujici de ciolan!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.