Fructele proaspete scad riscul unui atac vascular cerebral Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

Fructele proaspete scad riscul unui atac vascular cerebral

Fructele şi legumele proaspete sunt cele mai naturale alimente pe care le poţi consuma, surse majore de substanţe benefice, cu proprietăţi antioxidante. Cu toate acestea, nu toată lumea respectă recomandarea de a consuma două porţii de fructe zilnic, ceea ce ar putea avea un impact negative asupra stării de sănătate, scrie revista CSID. Există multe lucruri pe care le poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi sănătatea inimii, dar se pare că unul dintre cele mai simple şi mai eficiente lucruri pe care le poţi face este să consumi mai multe fructe. Un studiu recent coordonat de o echipă de cercetători britanici şi chinezi a ajuns la concluzia că un consum zilnic de fructe proaspete are un rol important be protecţie împotriva infarctului miocardic şi accidentului vascular cerebral. Au fost analizate obiceiurile alimentare a peste jumătate de milion de oameni din China, iar cercetătorii de la Universitatea Oxford susţin că doar 100 de grame de fructe proaspete poate reduce cu aproape 30% riscul unor boli cardiovasculare. Mai mult, persoanele care consumă fructe proaspete prezintă valori mai bune ale glicemiei şi tensiunii arteriale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE