Home / Slider / Urmare a detectării unor scăpări de gaze naturale, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale la mai multe imobile din Luduş  

Urmare a detectării unor scăpări de gaze naturale, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale la mai multe imobile din Luduş  

Distribuie

Începând cu după – amiaza zilei de 8 iunie  a.c., şi pe parcursul zilei de joi, 9 iunie, dispeceratul E.ON Distribuţie România a fost sesizat cu privire la posibile scăpări de gaz la mai multe imobile din oraşul Luduş. Sesizările au fost primite urmare a odorizării suplimentare a sistemului de distribuţie care permite detectarea eventualelor scurgeri de gaze naturale.
Echipele companiei care au intervenit au constatat scăpări de gaz pe casa scării la coloanele interioare comune de gaz care deservesc mai multe blocuri din oraş, dar şi la instalaţiile interioare din alte imobile. În consecinţă, pentru a preveni incidente cu posibile urmări grave, în conformitate cu procedurile de siguranţă în domeniul gazelor naturale, a fost necesară sistarea alimentării în aceste imobile.
Consumatorii au fost informaţi de către angajaţii companiei noastre, în legătură cu ceea ce trebuie să facă în vederea reluării alimentării cu gaze naturale, respectiv contractarea unei firme autorizate în domeniu pentru efectuarea reparaţiilor care se impun.
Precizăm că în conformitate cu legislaţia în vigoare, instalaţia interioară de gaz este proprietatea consumatorilor/asociaţiei de proprietari şi aceştia sunt responsabili de întreţinerea şi exploatarea în condiţii de siguranţă, prin intermediul firmelor autorizate de ANRE ]n acest domeniu.
După remedierea problemelor, firma autorizată sau asociaţia de locatari/proprietari trebuie să transmită companiei noastre documentaţia care să certifice că instalaţia a fost remediată de către o firmă specializată şi este sigură pentru consumatori.
Imediat după soluţionarea problemelor la instalaţiile de gaz  E.ON Distribuţie România va acţiona  în regim de urgenţă  pentru a relua alimentarea cu gaze naturale a imobilelor afectate.
Înţelegem disconfortul creat de această întrerupere a alimentării însă siguranţa consumatorilor rămâne prioritară.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:
 0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau
0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

UPDATE: Mureș – Percheziții într-un dosar de ”abuz de încredere” la o firmă de transport rutier. Trei bărbați, reținuți!

Distribuie Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.