Home / Sanatate / Spitalul Județean Mureș a scos la concurs 47 de posturi

Spitalul Județean Mureș a scos la concurs 47 de posturi

Distribuie

Spitalul Clinic Județean (SCJ) Mureș a publicat pe site-ul propriu un anunț conform căruia se scot la concurs, în perioada 27 iunie – 12 iulie, 47 de posturi de asistenți medicali generaliști, infirmiere, brancardieri, îngrijitoare, spălătorese, bucătari și muncitori necalificați. Posturile sunt pe o perioadă nedeterminată, iar potrivit site-ului unității medicale se caută 5 asistenți medicali generaliști, 15 infirmiere, 18 îngrijitoare, un brancardier, 4 spălătorese, 2 bucătari și 2 muncitori necalificați.
În perioada 27 iunie – 1 iulie, se organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi de asistenți medicali generaliști. Condiții speciale de participare la concurs pentru asistenții medicali: diplomă de licență în specialitate/diplomă de absolvire a învățământului superior de trei ani în specialitate/diplomă de școală sanitară postliceală. Proba scrisă a concursului se va desfășura în data de 27 iunie, la ora 10.00, la sediul administrativ al spitalului. Interviul va avea loc în data de 1 iulie, la ora 10.00. Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 16 iunie, ora 15.30.
În perioada 29 iunie – 5 iunie, SCJ Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 15 posturi de infirmiere. Condiții speciale de participare la concurs pentru infirmiere: școală generală. Proba scrisă a concursului se va desfășura în data de 29 iunie, la ora 10.00, iar interviul se va desfășura în data de 5 iulie, la ora 10.00. Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 16 iunie, ora 15.30.
În perioada 4 – 8 iulie, se organizează concurs pentru ocuparea a 18 vacante de îngrijitoare și un post de brancardier. Condiții speciale de participare la concurs pentru îngrijitoare și brancardier: școală generală. Proba practică a concursului se va desfășura în data de 4 iulie, la ora 10.00, la sediul Secției Pneumologie, iar interviul va avea loc în data de 8 iulie, la ora 10.00, la sediul administrativ al Spitalului Clinic Județean Mureș. Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 16 iunie, ora 15.30.
În perioada 6 – 12 iulie, se organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi: patru posturi de spălătoreasă la spălătoria unității, două posturi de bucătar la blocul alimentar și două posturi de muncitor necalificat la blocul alimentar. Condiții speciale de participare la concurs pentru bucătar: diplomă de calificare în meseria de bucătar. Condiții speciale de participare la concurs pentru muncitor necalificat: școală generală. Condiții speciale de participare la concurs pentru spălătoreasă: școală generală. Proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de bucătar se va desfășura în data de 6 iulie, la ora 10.00, la sediul administrativ al spitalului, iar interviul va avea loc în data de 12 iulie, la ora 10.00, în același loc. Proba practică a concursului pentru ocuparea posturilor de spălătoreasă și muncitor necalificat se va desfășura în data de 6 iulie, la ora 12.00, iar interviul se va desfășura în data de 12 iulie, la ora 12.00. Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 16 iunie, ora 15.30.
Detalii privind metodologia, desfășurarea probelor de concurs și bibliografia sunt disponibile accesând pagina web a spitalului: www.spitaljudeteanmures.ro, dar și la numerele de telefon: 0771-786.265 și 0365-882.572.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.