Home / Business / Tractor forestier nou, lansat de IRUM Reghin

Tractor forestier nou, lansat de IRUM Reghin

irumCentrul de cercetare şi dezvoltare al producătorului român de tractoare agricole şi forestiere IRUM SA Reghin lansează un nou model de tractor forestier destinat pieţelor din Germania, Franţa, Austria, Elveţia şi Belgia, cu ocazia celui mai mare târg de utilaje forestiere din Germania – KWF Tagung, care are loc în perioada 9-12 iunie, în zona Roding-Bavaria.

Noul utilaj este prevăzut cu un cleşte care, împreună cu suportul şi braţul pe care este fixat, are avantajul că poate ridica buştenii la o înălţime mai mare faţă de sol, permiţând o manevrabilitate superioară a utilajului cu încărcătură, în virajele strânse de pe drumurile forestiere. „Utilajul a fost special conceput să facă faţă specificului ţărilor amintite mai sus fiind echipat cu tehnologie de ultimă oră”, susţin reprezentanţii IRUM Reghin, într-un comunicat de presă.

Fondată în 1953, IRUM Reghin este o companie specializată în construcţii de tractoare şi utilaje. Funcţionând iniţial ca şi companie de stat, IRUM a devenit o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu firma Maviprod ca şi principal acţionar, dedicându-se de atunci în principal în menţinerea şi dezvoltarea de produse româneşti. „Astăzi, după 60 de ani, IRUM are peste 400 de angajaţi, iar fabrica din Reghin se întinde pe o suprafaţă de 175.000 de metri pătraţi. Compania este un furnizor de top pentru o gamă largă de tractoare şi piese de schimb pe piaţa românească şi externă. Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producţia, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră, la care, în 2010, a fost adăugat şi domeniul utilajelor agricole. Pe de altă parte, IRUM dispune de o reţea de service şi piese de schimb bine pusă la punct, prin dealeri şi puncte de lucru proprii, care este extinsă şi dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite”, se arată în acelaşi comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Csősz Andrea-Gabriella: ,,Perseverența reprezintă cheia succesului”

Csősz Andrea-Gabriella este absolventă a clasei a VIII-a D din cadrul Școlii Gimnaziale ”Dr. Bernády …