Home / Cultură / Ágoston Zsolt și „Re-fluxul reflectiv”

Ágoston Zsolt și „Re-fluxul reflectiv”

 

Galeria de Artă Contemporană Turnul Fierarilor Sighişoara prezintă în perioada 11 iunie-14 iulie expoziţia personală de pictură Ágoston Zsolt, „Re-fluxul reflectiv”.

Ágoston Zsolt a absolvit pictura în 1983 la Institutului de Arte Plastice „Ion Andreescu”, cum se numea atunci Universitatea de Artă şi Design din Cluj Napoca. Are în CV-ul de artist numeroase ieşiri pe simeze, fie în ţară, fie în străinătate cele mai numeroase fiind cele de la Sighişoara care l-a “adoptat” din 1985. Este membru al UAP România şi al Asociaţiei Artiştilor Plastici Alma Mater Castrum Sex Sighişoara.
”Plastica lui Agoston e rodul unei hărnicii şi a unei îndelungate perseverenţe în creaţia artistică.  În 48 de picturi unite sub titlul „Re-fluxul reflectiv”, Ágoston Zsolt ne oferă spre contemplare compoziţii ce conturează un minunat „eu” creator al artistului într-o etapă mai lungă de timp” a precizat artistul plastic Daniel Romeo Todea, curatorul expoziției. La nivelul vizualităţii, expoziţia îndeamnă la o contemplare, la reflecţie asupra existenţei prin intermediul unui re-enacment cu ajutorul artei fantasticului, al suprarealismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Teqball de Mondiale, la Târgu Mureș

Cei mai buni jucători de teqball din România s-au întrecut în cadrul etapei a II-a …